Coen Swijnenberg overweegt iPhone te verlaten

Coen Swijnenberg, de middagspits-dj van ’s lands meest beluisterde station Radio 538, overweegt voor het eerst om de iPhone in te ruilen voor een Samsung. Dat laat de presentator vandaag weten in een bericht op Twitter. Samsung heeft het nieuwe toestel Galaxy S8 aangekondigd en vooralsnog lijkt het toestel gewoon te gebruiken zonder dat het ontploft. Swijnenberg is onder de indruk. “Ik overweeg de overstap van iPhone naar de nieuwe Samsung. Hoor graag lovers en haters van allebei.

Gadgetdeskundige Elger van der Wel geeft aan dat het vooral kiezen is tussen het besturingssysteem van Apple en dat van Google. “Enige wat je je eigenlijk moet afvragen bij zonder overstap: kan/wil je wennen aan werken met Android.

Swijnenberg kent Android niet zo goed. “Sta er voor open maar weet er niet veel van. Ga er vanuit dat de veelgebruikte apps ook in Android te gebruiken zijn, toch?

De Radio 538-ster wordt verscheurd door twijfel: nu de Samsung kopen of toch nog een half jaar wachten op de nieuwe iPhone. “Ja, dat is het ding inderdaad. Ben bang voor de specs van de iPhone 8. En dat ik die dan weer wil…

Toch zegt het volgens Swijnenberg wel wat dat hij overweegt om Apple de rug toe te keren. “Heb nu wel voor het eerst echt interesse in Samsung. Zegt ook iets over de iPhone.

Hij prijst de nieuwe Samsung-telefoon. “Design is wel echt 👌🏼.

Foto: Radio 538

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen