Annechien Steenhuizen trekt hakjes uit in NOS Journaal

Foto: SBSHet Achtuurjournaal sloot de uitzending donderdagavond af met een verdwaald RTL Boulevard-item over sneakers. Het bracht anchor Annechien Steenhuizen in een jolige bui: in een razendsnel tempo wisselde ze van schoeisel. Dat zagen de 2,1 miljoen kijkers van de nieuwsrubriek op NPO 1. Steenhuizen kondigde het item over sneakers aan op hoge hakken, maar toen het item was afgelopen en ze een bruggetje maakte naar de weerman, had ze opeens zwarte sportschoenen aan.

Die sneakers zagen er natuurlijk niet uit onder haar nette pantalon, dus na het weerpraatje van Marco Verhoef had ze ineens weer haar hoge naaldhakken aan.

De aanleiding van het NOS-item over sportschoenen, was de dertigste verjaardag van de Nike Air Max. Het item was wel heel erg in Boulevard-sferen: voor het commentaar was namelijk Boulevard-bekendheid Manon Meijers uitgenodigd.

Op sociale media kon men wel lachen om de razendsnelle metamorfose van Steenhuizen. “Leuke subtiele humor“, zei Hans Bakker.

Weerman Marco Verhoef had overigens géén sportschoenen aangetrokken. Die trekt hij vermoedelijk nooit aan.

Foto: NOS

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen