Lieke van Lexmond verkiest acteren boven presenteren

Foto: RTLAls Lieke van Lexmond moest kiezen tussen acteren of presenteren, dan zou ze kiezen voor acteren. Dat vertelt de presentatrice vandaag in De Telegraaf. Van Lexmond is presentatrice van programma’s als Idols en Lelijke Eendjes, maar acteert tegelijkertijd ook in series als CMC. “Ik vind het allebei leuk, maar als ik moet kiezen, zou het acteren zijn. Ik kan wel zonder presenteren, ik kan niet zonder acteren. Ik heb het nodig om af en toe in de huid van een ander te kruipen“, vertelt ze.

Ze vervolgt: “Misschien is dat ook het geheim van make-up. Met een ander kleurtje lippenstift ben je zo een andere vrouw. En we hebben zoveel verschillende vrouwen in ons. Het is leuk om af en toe een ander naar boven te halen.

Met die toelichting wordt duidelijk dat het interview met Van Lexmond eigenlijk gaat over haar nieuwe make-uplijn voor Max Factor. Die presenteerde ze maandagavond tijdens een feestje. “Max Factor vroeg of ik een feestje wilde geven. Ik wil altijd feestjes geven. Het leven moet je vieren.

Van Lexmond is vanavond weer te zien in Idols. De talentenjacht doet het dit jaar een stuk minder goed dan vorig jaar.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen