Sky Radio krijgt 7,3 voor kerstprogrammering

Luisteraars van Sky Radio beoordelen de kerstprogrammering die van 6 tot en met 26 december te horen was met het rapportcijfer 7,3. Dat blijkt uit onderzoek van RadioCall, in opdracht van Sky Radio. De zender spreekt van een hoge score. Ook de luistercijfers waren hoog: “5,8 miljoen Nederlanders luisterden in de weken voor en tijdens kerst naar The Christmas Station. Eén op de vier 4 Nederlanders luisterde op Kerstavond, Eerste en Tweede Kerstdag naar Sky Radio.”

Zenderbaas Uunco Cerfontaine stelt dat de luistercijfers met 20 procent gestegen zijn ten opzichte van vorig jaar kerst. “Het is geweldig dat zoveel mensen kerst vieren met Sky Radio. Er is veel concurrentie, maar luisteraars weten gelukkig dat de ultieme kerstsfeer alleen te vinden is bij The Christmas Station. Fijn dat we daar zoveel mensen een plezier mee doen. We verheugen ons alweer op de Kerst van 2017!

Ruim twee weken lang stond Sky Radio geheel in het teken van non-stop kerstmuziek. De hele maand kwamen populaire en bekende kersthits voorbij zoals All I Want For Christmas Is You van Mariah Carey, Last Christmas van Wham! en Driving Home For Christmas van Chris Rea.

Last Christmas-zanger George Michael overleed op Eerste Kerstdag.

Foto: Sky

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen