Robert ten Brink (61) heeft lijf van 45-jarige

Foto: Nick van OrmondtRobert ten Brink (61) mag voor tv-begrippen dan wel zwaar bejaard zijn, maar zijn lijf valt nog wél binnen de commerciële doelgroep 20 tot 49 jaar. Hij heeft namelijk het fysiek van iemand van 45. Dat vertelt de RTL 4-ster in de Vriendin. Ten Brink merkt er niets van dat hij nu over de 60 is. “Tja. De mensen zeggen nu u tegen me: wat wil een mens nog meer? Laatst zei iemand tegen me dat ik het fysiek van iemand van 45 heb. Zo voel ik me ook“, geeft de All You Need Is Love-ster aan.

Hij hoopt niet dat mensen hem uitlachen om die uitspraak. “Misschien moeten mensen nu lachen om die stumper die denkt dat hij eruitziet als 45, maar goed.

Aan zijn motoriek merkt Ten Brink wel dat hij ouder wordt. “Ik word wel een beetje stram, het is belangrijk om in shape te blijven, en door de bronchitis die ik pas geleden had, ben ik vier kilo afgevallen. Dat is ook wel nodig als je naar Australië gaat en de enig beweging die je krijgt, het loopje van de bus naar de voordeur is en weer terug.

In Australië maakt hij veel opnames voor All You Need. Zo ook vorig jaar, terwijl in Nederland de crematie van zijn moeder plaatsvond. “Endemol heeft toen geregeld dat ik met een live-verbinding vanuit een hotelkamer in Adelaide de crematie heb meegemaakt.

Ten Brink schaamt zich er niet voor dat hij tv-opnames verkiest boven de crematie van zijn moeder. “Ik ben tot de laatste seconde bij haar geweest. Dat is voor mij dierbaarder dan zo’n crematie.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen