Rámon Verkoeijen twijfelde over toekomst bij 3FM

Rámon Verkoeijen twijfelde over zijn toekomst bij 3FM toen zijn radiomaatje Timur Perlin begin september bekendmaakte te stoppen met radiomaken. Dat vertelt de dj in een interview met 1Limburg. Timur en Rámon vormden tien jaar lang een radioduo. Alleen radiomaken ziet Verkoeijen niet zitten en daarom dacht hij even ook aan een exit. “Ik hoorde het begin september van Timur, net na mijn vakantie. Toen heb ik ook wel gedacht: wat ga ik doen, blijf ik bij 3FM?

Na het vertrek van Perlin waren er twee serieuze opties: een duo vormen met Eva Koreman of met Mark van der Molen. Allebei vervingen ze Perlin een week. De keuze was snel gemaakt. “Het was heel leuk met Eva, maar we hadden allebei niet het gevoel dat we elkaar echt beter maakte. Met Mark was er wel meteen die klik.

Inmiddels zijn de heren elke werkdag van twaalf tot twee uur te horen op 3FM. “Het was allemaal heel gek. Tijdens de laatste uitzending van Timur was ik eigenlijk ook alweer bezig met iets nieuws.”

Ik was misschien te druk en chaotisch om echt bij het einde van het programma stil te staan. Maar we hebben natuurlijk wel tien jaar samengewerkt. Volgende week heb ik vrij, ik denk dat ik dan met een fles wijn nog wel eens terug zal denken aan dit jaar.

Het interview met Verkoeijen kunt u lezen op de website van 1Limburg.

Foto: BNN

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen