Rámon Verkoeijen twijfelde over toekomst bij 3FM

Geplaatst op vr 30 dec 2016 om 15:15

Rámon Verkoeijen twijfelde over zijn toekomst bij 3FM toen zijn radiomaatje Timur Perlin begin september bekendmaakte te stoppen met radiomaken. Dat vertelt de dj in een interview met 1Limburg. Timur en Rámon vormden tien jaar lang een radioduo. Alleen radiomaken ziet Verkoeijen niet zitten en daarom dacht hij even ook aan een exit. “Ik hoorde het begin september van Timur, net na mijn vakantie. Toen heb ik ook wel gedacht: wat ga ik doen, blijf ik bij 3FM?

Na het vertrek van Perlin waren er twee serieuze opties: een duo vormen met Eva Koreman of met Mark van der Molen. Allebei vervingen ze Perlin een week. De keuze was snel gemaakt. “Het was heel leuk met Eva, maar we hadden allebei niet het gevoel dat we elkaar echt beter maakte. Met Mark was er wel meteen die klik.

Inmiddels zijn de heren elke werkdag van twaalf tot twee uur te horen op 3FM. “Het was allemaal heel gek. Tijdens de laatste uitzending van Timur was ik eigenlijk ook alweer bezig met iets nieuws.”

Ik was misschien te druk en chaotisch om echt bij het einde van het programma stil te staan. Maar we hebben natuurlijk wel tien jaar samengewerkt. Volgende week heb ik vrij, ik denk dat ik dan met een fles wijn nog wel eens terug zal denken aan dit jaar.

Het interview met Verkoeijen kunt u lezen op de website van 1Limburg.

Foto: BNN
16 Reacties op “Rámon Verkoeijen twijfelde over toekomst bij 3FM”


 1. Sjaak

  Wat een klootzak die Timur. Na tien jaar onaangekondigd je radio buddy aan de kant zetten

 2. Mike

  Wie is Rámon?

 3. Martijn

  Nooit gewerkt Sjaak? Werk is ook zo’n plek waar collega’s vaak na een aantal jaar los van elkaar en op verschillende momenten voor wat anders (moeten) kiezen.

 4. gtstfites

  zo niet grappig dezze aap.!

 5. Meneer Kaktus

  Briljant duo met Timur. Hoop dat-ie met z’n nieuwe maatje ook zo’n klik heeft.

 6. Anoniem

  Hij is wel grappig gtstfites. Vind hem wel een sidekick en geen dj.

 7. Alex

  Mark + Ramon is nog de enige reden om echt de radio op 3FM te zetten.
  Die twee hebben humor.

 8. Anoniem

  @Alex Zeker eens! Zouden eigenlijk de ochtend of de middag tussen 16.00 en 19.00 moeten doen. Zo beter voor hen zijn om naar een andere zender te gaan. Bijvoorbeeld Veronica, Slam, 538 of Q-Music.

 9. Jerome

  3FM mag blij zijn dat hij is gebleven! Samen met Domien een beetje de enige naam nog. En volgens mij is Ramon de reden van het succes van Timor en Ramon en van de Klusjesmannen, want ook nu met Mark is het weer leuk. De enige reden om 3fm weer eens op te zetten.

 10. Anoniem

  @Jerome Domien is echt geen grote naam. Een leuke dj voor er bij maar, niet eentje die een zender naar buiten toe kan dragen. Ramon had Timur bij zich moeten houden en hadden moeten proberen samen over te stappen naar Q-Music, Radio 2 of Veronica. Kan nog steeds in de toekomst natuurlijk.

 11. Jerome

  Ik vond het programma dat hij samen met Timur deed in het weekend goed, daarna was de rek er wel uit. Nadat Timur overspannen thuis heeft gezeten is het niveau nooit meer de oude geworden. Ik vind het knap hoe je als luisteraar nu al het gevoel hebt dat Mark en Ramon heel samen lang radio maken samen. Ik denk zelfs dat ze de middagshow gaan doen na de zomer.

 12. Anoniem

  @Jerome Eens!

 13. Anoniem

  @Jerome Horen de middag show te krijgen om 16.00u!

 14. Anoniem

  Zojuist bekend geworden Barend van Deelen ook weg bij 3FM. Met onenigheid hoor je in zijn reactie tussen de regels door. Hij gaat naar 538. Verstandige keuze van hem. Nog net op tijd het zinkende schip verlaten. Een van de weinigen die wel nog talent had voor radio maken daar. Helaas ga ik hem niet horen want, mij is 3FM al anderhalf jaar kwijt aan Radio 2.

 15. Ruben

  Is het nu ook al nieuws wanneer er een nacht dj weg gaat ja? Slappe dj die Barend en enorm inwisselbaar. Dus geen gemis voor 3FM. Met Domien, Mark, Ramon en Frank staat er een goede basis om op verder te bouwen.

 16. Anoniem

  @Ruben Geen nacht dj. Avond dj en al jaren de presentator van De Mega TOP50. En ja het is nieuws want het is media. Geen groot gemis voor 3FM op dit moment maar, hij is wel een van de dj die nog kan groeien. Ze zetten nu alle peilen op Domien maar, meer dan wat het nu is wordt het met die j

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.