Piet Paulusma denkt nooit na over leven ná SBS 6

Piet Paulusma denkt nooit na over een leven ná SBS 6. De weerman kan zich niet voorstellen dat hij en de zender uit elkaar gaan. Dat laat hij vandaag weten in De Telegraaf. Paulusma is vandaag 60 jaar geworden. Hoewel hij zelf al lang niet meer tot de doelgroep hoort die SBS 6 wil bereiken, is de weerman voorlopig nog zeker van zijn baan. “Ik heb dit jaar een nieuw vierjarig contract bij SBS6 getekend. Ik denk dat wij wel een aardige eenheid zijn“, aldus de Piets Weerbericht-presentator.

Waar de beroemde gezichten van Hart van Nederland een paar jaar geleden het veld moesten ruimen, mocht Paulusma altijd blijven. “Ik heb er nog nooit over nagedacht wat ik zou gaan doen als dit ophoudt, want daar ziet het gewoon niet naar uit.

Als over vier jaar zijn contract afloop, komt zijn pensioen wel heel dichtbij. “Er moet wel heel veel gebeuren, wil ik met pensioen gaan. Daar ben ik nog niet aan toe.

Wat hem nog te wachten staat? “Toen ik op de havo zat, had ik nooit gedacht dat ik weerman zou worden. Wat er in de toekomst gaat gebeuren, is dan ook niet te voorspellen, zelfs niet door mij.

Het Telegraaf-interview met Piet Paulusma kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen