Flikken-ster Angela: ‘Ben ik nog wel oké met Victor?’

Angela Schijf en Victor Reinier kunnen niet altijd goed met elkaar door één deur. Dat vertelt de actrice in interviews met Mikro Gids en Veronica Magazine. Schijf en Reinier vormen al sinds het begin hét politieduo van Flikken Maastricht. “Ieder seizoen gaan wij er vol voor. Wat ik wel merk: als je zo lang samenwerkt is het een beetje als een huwelijk. Soms zit je in een mindere periode en denk je: zijn we nog wel oké met elkaar? Het gaat met golfbewegingen“, legt de actrice uit in de Mikro Gids.

Op dit moment heeft het duo geen ruzie. “Nu zitten Victor en ik weer in een goed vibe. We hebben lang niet meer zo gelachen als dit seizoen. Daar gaat dan een energie vanuit waardoor alles net wat meer sprankelt.

Schijf voegt er in Veronica Magazine aan toe dat de twee soms overhoop liggen, omdat ze totaal anders zijn. “Victor en ik hebben een stormachtige relatie, we zijn héél andere personen. Dat levert wel wat op, als je ons samenzet, hahaha!

Buiten de set spreken we elkaar niet, maar als we spelen is er blijkbaar wel chemie tussen ons. Ik vind hem ook heel grappig, kan echt om hem lachen. Dit jaar ging het heel goed tussen ons. We hebben ook weleens moeilijkere seizoenen gehad.

Foto: William Rutten/Avrotros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen