Eva Jinek krijgt eigen plek op internet: EvaJinek.nl

Geplaatst op vr 30 dec 2016 om 14:10

Foto: RTLDe start van het nieuwe seizoen van de NPO 1-talkshow Jinek wordt aanstaande maandag vergezeld door de lancering van EvaJinek.nl, een journalistiek online platform rond de presentatrice. Dat heeft KRO-NCRV laten weten. Jinek is de eerste NPO-ster met een eigen plek op het internet waarop ze als gids fungeert, stelt de omroep. Jinek: “Dit platform is mijn manier om nieuwsgierige mensen die het allemaal niet zo zeker weten, mee te nemen in mijn journalistieke belangstelling.

De presentatrice is blij met haar eigen platform. “Ik zie en lees ontzettend veel en dat beïnvloedt de manier waarop ik naar de actualiteit kijk. Dat ga ik delen met de bezoekers van de site.”

Op het platform experimenteert Jinek ook met een zogenaamde chatbot waarmee ze de kijker betrekt bij haar programma’s en de keuzes die gemaakt worden.

Op 2 januari is Jinek weer terug met haar talkshow. In het nieuwe jaar wisselen Jinek en Pauw elkaar af en is er het hele jaar door een late night talkshow op NPO 1.

Jinek is er in januari en februari waarna Eva Jinek en Jeroen Pauw in maart samen een talkshow presenteren in de aanloop naar de verkiezingen. Jinek is terug in juni, juli en augustus en vervolgens weer in december 2017.

Foto: KRO-NCRV
10 Reacties op “Eva Jinek krijgt eigen plek op internet: EvaJinek.nl”


 1. Hm

  Wordt gewoon doorgelinkt naar KRO-NCRV. Beetje een nep-eigen plek.

 2. Esther

  In het NPO1 schema staat dat Pauw weer begint op maandag 6 februari.

 3. Anoniem

  ooohhhh jinek komt weer. Het wordt weer koud op tv.
  Fijn voor haar, een talkshow beheerst haar hele leven toch? Alles moet daarvoor wijken.
  pfffff het wordt weer zwaar op tv.

 4. Hm

  Vooral zwaar voor jou, als ik het zo lees.

 5. Bart

  Ze wil zo graag, maar ze heeft inmiddels bewezen dat ze geen talkshow kan dragen. Eva Jinek is vooral bezig met Eva Jinek. inhoudsloos, ontzettend ijdel, leest zich niet goed in en is totaal niet haarzelf. een stel lekkere tieten en een mooi koppie is blijkbaar de maatstaf om dit soort ijdeltuiten op die plekken te zetten..

 6. Jantje

  Het zou me een lief ding waard zijn als Jenik geen enkele gast uitnodigt die ook bij PAUW is geweest. Sylvana mag alleen maar komen om haar programma toe te lichten mbt Defensie, economische zaken, onderwijs volksgezondheid ten overstaan van een panel van deskundigen. Geen ruimte meer voor slap gewauwel. Ze wil in de Kamer dus wil de standpunten weten over het gehele spectrum. Dat geldt trouwens voor alle partijen die de Kamer in willen

 7. Anoniem

  @Jantje ze mag en kan eva geen verschil maken doet ze dat wel heb ze een probleem.

 8. 114

  heeft de mooiste benen van vrouwelijk nederland

 9. Frank

  By the way, hoe zou Eva eruit zien zonder make-up? Ik las laatst ergens dat ze altijd haar vaste visagiste bij zich heeft.. Zou ze iets te verbergen hebben lol.

 10. Anoniem

  @Frank wat dan zou het een slang zijn je weet maar nooit ?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.