Eva Jinek krijgt eigen plek op internet: EvaJinek.nl

Foto: RTLDe start van het nieuwe seizoen van de NPO 1-talkshow Jinek wordt aanstaande maandag vergezeld door de lancering van EvaJinek.nl, een journalistiek online platform rond de presentatrice. Dat heeft KRO-NCRV laten weten. Jinek is de eerste NPO-ster met een eigen plek op het internet waarop ze als gids fungeert, stelt de omroep. Jinek: “Dit platform is mijn manier om nieuwsgierige mensen die het allemaal niet zo zeker weten, mee te nemen in mijn journalistieke belangstelling.

De presentatrice is blij met haar eigen platform. “Ik zie en lees ontzettend veel en dat beïnvloedt de manier waarop ik naar de actualiteit kijk. Dat ga ik delen met de bezoekers van de site.”

Op het platform experimenteert Jinek ook met een zogenaamde chatbot waarmee ze de kijker betrekt bij haar programma’s en de keuzes die gemaakt worden.

Op 2 januari is Jinek weer terug met haar talkshow. In het nieuwe jaar wisselen Jinek en Pauw elkaar af en is er het hele jaar door een late night talkshow op NPO 1.

Jinek is er in januari en februari waarna Eva Jinek en Jeroen Pauw in maart samen een talkshow presenteren in de aanloop naar de verkiezingen. Jinek is terug in juni, juli en augustus en vervolgens weer in december 2017.

Foto: KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen