Coen Swijnenberg heet Jeroen van Inkel welkom

Radio 538 en Radio Veronica zijn sinds kort zusterzenders en dat betekent dat de dj’s van beide zenders voortaan gebroederlijk bij elkaar in hetzelfde gebouw zitten. Coen Swijnenberg van 538 nam vanochtend een kijkje bij zijn nieuwe buurman Jeroen van Inkel van Veronica. Dat is te zien in een video op Twitter. Swijnenberg was de afgelopen drie dagen ook te horen in de ochtend van 538 en ging live in zijn radioshow even op bezoek bij Van Inkel, die Veronica’s ochtend doet.

Van Inkel was vorig jaar nog behoorlijk kritisch over de overstap van Swijnenberg van 3FM naar Radio 538. Hij verweet hem niet eerlijk te zijn over de beweegreden van zijn overstap. Ik denk dat Radio 538 ook zakelijk een hele goede aanbieding gedaan heeft en dan ga je nadenken: wat verdien ik bij de publieke omroep? Zo is dat ook bij Edwin Evers gegaan jaren geleden.

Daar moet Swijnenberg gewoon eerlijk over zijn, zei Van Inkel. “Als je het allemaal in het midden laat dat kan gebeuren wat Jack Spijkerman is overkomen. Later werd duidelijk dat hij veel meer mogelijkheden kreeg bij Talpa, maar dat gevaar moet je wel voorkomen. Volgens mij kan je beter gewoon eerlijk zijn.”

Nu zijn de heren indirect collega’s. Van Inkel heeft Swijnenberg bedankt voor het warme welkom.

Foto: Radio Veronica

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen