‘Naar Bed Met Irene is verschrikkelijk hapsnap’

Het SBS 6-programma Naar Bed Met Irene van Irene Moors is ‘verschrikkelijk hapsnap’. Dat vindt tv-recensent Angela de Jong van het AD, schrijft ze in de krant. De Jong is erg teleurgesteld, omdat ze denkt dat Moors méér kan. Zowel de eerste aflevering met Jan Kooijman als de tweede aflevering met Katja Schuurman vond ze erg chaotisch. “Het late avondprogramma is zo verschrikkelijk hapsnap dat er met de beste wil van de wereld amper naar te kijken valt“, aldus de tv-kenner.

Er zitten te veel itempjes en rubriekjes in het programma, vindt De Jong. “Het ging van getwitterde selfies van de kijkers, naar haar beste vriendin die in het publiek lag, naar een filmpje van haar moeder die gaat klimmen met Irene“, begint een langere opsomming van De Jong.

Het basisidee – een uur lang live een BN’er in het zonnetje zetten – vindt De Jong leuk. “En Irene kan zo’n programma makkelijk dragen, weten we van vele jaren Life&Cooking en Life4You.”

Wel moet ze het anders doen, adviseert ze. “Gooi alsjeblieft die social media muur weg, schroef het aantal grappige intermezzo’s met de helft terug, trek een pyjama aan en kruip in bed met een gast en ga de diepte in.

De AD-column van Angela de Jong kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen