‘Naar Bed Met Irene is verschrikkelijk hapsnap’

Geplaatst op di 29 nov 2016 om 11:07

Het SBS 6-programma Naar Bed Met Irene van Irene Moors is ‘verschrikkelijk hapsnap’. Dat vindt tv-recensent Angela de Jong van het AD, schrijft ze in de krant. De Jong is erg teleurgesteld, omdat ze denkt dat Moors méér kan. Zowel de eerste aflevering met Jan Kooijman als de tweede aflevering met Katja Schuurman vond ze erg chaotisch. “Het late avondprogramma is zo verschrikkelijk hapsnap dat er met de beste wil van de wereld amper naar te kijken valt“, aldus de tv-kenner.

Er zitten te veel itempjes en rubriekjes in het programma, vindt De Jong. “Het ging van getwitterde selfies van de kijkers, naar haar beste vriendin die in het publiek lag, naar een filmpje van haar moeder die gaat klimmen met Irene“, begint een langere opsomming van De Jong.

Het basisidee – een uur lang live een BN’er in het zonnetje zetten – vindt De Jong leuk. “En Irene kan zo’n programma makkelijk dragen, weten we van vele jaren Life&Cooking en Life4You.”

Wel moet ze het anders doen, adviseert ze. “Gooi alsjeblieft die social media muur weg, schroef het aantal grappige intermezzo’s met de helft terug, trek een pyjama aan en kruip in bed met een gast en ga de diepte in.

De AD-column van Angela de Jong kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS
16 Reacties op “‘Naar Bed Met Irene is verschrikkelijk hapsnap’”


 1. Rutger

  Ik betwijfel of Moors dit kan. Telekids en Life&Cooking zijn programma’s voor kinderen of zwakzinnigen waar je niet zoveel aan kunt verkloten. Nu ze voor het eerst een ‘serieus’ programma moet dragen, gaat het hopeloos mis. Lijkt me geen toeval.

 2. Anoniem

  Eens met Angela! Ook mag het er wel iets minder dik bovenop liggen dat het programma wordt gesponsord door een bedden gigant. De bedden in de studio, het noemen tijdens de vooraankondiging als het begint en de aftiteling zeggen genoeg. Nee, Irene moet er ook nog eens wat over zeggen tijdens de uitzendingen en zelfs de kleuren in het decor zijn er uit als een de winkel van de sponsor.

 3. Allstar's Reaggae Band

  Niemand moet naar Angela de Jong luisteren. Kijk zelf maar wat je er van vindt. Wat Angela de Jong er van vindt BOEIT HELEMAAL NIEMAND!!!

 4. Anouk

  Ik heb maar paar losse fragmentjes gezien van wat Irene nu doet bij SBS, maar dat is al voldoende om een mening te vormen; Irene wordt opgezadeld met de meest bizarre probeerseltjes, proefballonetjes v.d heren programmamakers.
  Met als gevolg dat het beeld dat nu van Irene blijft hangen dat van een prutser is. Terwijl ze een vakvrouw is, maar daar weten de programmamakers korte metten mee te maken.
  Wie ijn deechte prutsers hier?
  Irene: hou de eer aan jezelf en laat ze maar barsten; ze doet het net zo makkelijk ook bij jou als het zo uitkomt!

 5. Herman Hoogsteder

  Irene kan helemaal niets alleen,moet altijd geholpen worden.Heeft nu heel lang aan Carlo gehangen.Haar nieuwe programmas zijn werkelijk puinhoop.Het beste voor haar is de tv te verlaten,is voor ons ook fijn.

 6. Jeroen

  Ze heeft gelijk. Idee is prima uitwerking niet. Ik ga graag rustig naar bed niet opgefokt of met chaos..

 7. Dennis

  Irene had gewoon bij RTL4 moeten blijven en vast gezicht voor op de zondag moeten zijn samen met Carlo. Ik geef mevrouw de Jong gelijk, doe een pyama aan en zorg voor wat meer diepgang.

 8. Marc E. Putto

  Onvoorstelbaar dat RTL Moors niet heeft gehouden vanwege die stomme verjongingskuur die er zonodig moest worden doorgejast.
  De mariage ideal was het jaar in jaar uit: Moors en Boszhard. Triest nu telkens te moeten kijken naar een vrouw van middelbare leeftijd bij de verkeerde zender die daar totaal niet op haar plaats is/ligt. Ik verwacht dan spijtig genoeg ook geen remissie de komende uitzendingen. Waarom ook slechts 1 hoofdgast. Waarom niet twee of drie?

 9. Rogier, Amsterdam

  Irene kan of wil de diepte niet in. Ze wil het vooral gezellig houden. Als een gast op een of andere manier aangeeft niet verder op de gestelde vraag in te willen gaan, dan legt Irene zich daar direct bij neer. Ze is het theedrinkende babbelniveau van de zondagmiddag gewend en verandert daar vrijwel niets aan op de zaterdagavond. Zeker bij een lang gesprek zakt het op een gegeven moment in.

 10. ossie

  irene ga naar huis besteed eens aandacht aan je familie niemand zit op jou te wachten en je begint echt oud te worden

 11. vakbroeder

  Irene is een lieverd. En kan veel. DIt helaas niet heel erg leuk. Schuurt nergens, heeft geen diepgang, geen humor, geen noodzaak. En veren in konten steken hoeven we ook niet. Nederland is niet van het ophemelen. Doe maar gewoon. Helaas. Zaterdagavond 2300. Moet spannend, gek, tikkie over de top, idioot soms lachen dan janken …kortom…nee helaas!

 12. Rob K.Y.

  Irene is een oude trieste vrouw aan het worden. Dit is koffietyd gebabbel.
  Niemand zit hier op te wachten op de zaterdagavond. Irene wees verstandig en stop hiermee! Dit is gewoon zielig!

 13. Dennis

  Let maar op, ik wil niet negatief doen maar elk programma wat zij bij SBS6 gaat presenteren wordt een flop. Pas als ze weer terug naar haar home(RTL4) gaat, krijgt ze weer succes.

 14. Mark

  Net als Beau dus: alles op 6 een flop. En over een paar jaar mag ze weer terugkomen van Erland.

 15. Anoniem

  Uhh Mark ik denk dat ze bij Jan Slagter meer kans maakt gezien haar leeftijd.

 16. agnesfaassen

  ik vind het zielig ik zou stoppn

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.