Jort Kelder wil gewone volk aan woord laten bij NPO

Jort Kelder praat met de NPO over een programma waarin het gewone volk aan het woord komt. Dat heeft de presentator onthuld in WNL Op Zondag. Het opinieprogramma komt náást Hoe Heurt Het Eigenlijk. “We gaan kijken bij de NPO of ik wat meer politiek ga doen. Niet zozeer in verband met de Tweede Kamerverkiezingen, maar meer over het grote rumoer in onze samenleving. Als je die Trumpverkiezing ziet, zie je ook dat het Nederland enorm splijt“, aldus de televisiemaker.

De uitverkiezing van Donald Trump levert ook hier veel rumoer op. “Al die woeste actrices die op Twitter zeggen dat ze het land willen verlaten of naar een andere planeet willen. Sommige debatten zijn hier zo scherp.”

De kloof tussen hoogopgeleid en laagopgeleid, stad en platteland en zwart en wit. Daar moet je over praten, maar niet alleen met de elite, maar ook met het volk. Ook daar is de publieke omroep voor.”

Kennelijk is er een enorme vrede. We moeten met elkaar het gesprek aangaan. Ik ben goed in ruziemaken, maar we moeten ook een beetje in gesprek blijven.”

Foto: WNL

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen