Henny Huisman (65) stuurt xxx-jes aan kapster (21)

De 65-jarige tv-ster Henny Huisman heeft digitale kusjes gegeven aan zijn 21-jarige kapster. Zijn vrouw weet daar niets van af. Dat vertelt de presentator in weekblad Story. Volgens Huisman kijkt zijn vrouw Lia nooit in zijn telefoon om zijn berichtjes te checken. “Dus mijn drie kruisjes die ik vanmorgen naar mijn leuke kapster van 21 heb gestuurd, omdat ik vond dat ze mijn haar weer zo goed heeft gedaan, daarvan weet ik zeker dat Lia ze toch niet ziet“, aldus de Surprise Show-bekendheid.

Verder dan die kruisjes gaat het niet, aldus Huisman. Er zitten geen gekke foto’s op zijn toestel. “Ik heb niets in mijn telefoon waaraan mijn vrouw Lia zich zou kunnen storen. De enige foto’s die ik daarin bewaar, zijn die van mijn kleinkinderen.

Lia wantrouwt hem niet. “Lia kijkt niet in mijn toestel. Ze is geen controleur die me overal achtervolgt. Ook niet met allerlei berichtjes als ‘Waar ben je nu?’ als ik eens een paar dagen van huis ben.

Huisman heeft ook geen externe spanning nodig. Zo onthulde hij vorig jaar nog dat hij een Fifty Shades of Grey-nacht had beleefd met zijn vrouw. Wel gaf hij eerder dit jaar aan graag eens te knuffelen met Doutzen Kroes.

Foto: Jumbo/YouTube

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen