Henny Huisman (65) stuurt xxx-jes aan kapster (21)

Geplaatst op wo 30 nov 2016 om 14:15

De 65-jarige tv-ster Henny Huisman heeft digitale kusjes gegeven aan zijn 21-jarige kapster. Zijn vrouw weet daar niets van af. Dat vertelt de presentator in weekblad Story. Volgens Huisman kijkt zijn vrouw Lia nooit in zijn telefoon om zijn berichtjes te checken. “Dus mijn drie kruisjes die ik vanmorgen naar mijn leuke kapster van 21 heb gestuurd, omdat ik vond dat ze mijn haar weer zo goed heeft gedaan, daarvan weet ik zeker dat Lia ze toch niet ziet“, aldus de Surprise Show-bekendheid.

Verder dan die kruisjes gaat het niet, aldus Huisman. Er zitten geen gekke foto’s op zijn toestel. “Ik heb niets in mijn telefoon waaraan mijn vrouw Lia zich zou kunnen storen. De enige foto’s die ik daarin bewaar, zijn die van mijn kleinkinderen.

Lia wantrouwt hem niet. “Lia kijkt niet in mijn toestel. Ze is geen controleur die me overal achtervolgt. Ook niet met allerlei berichtjes als ‘Waar ben je nu?’ als ik eens een paar dagen van huis ben.

Huisman heeft ook geen externe spanning nodig. Zo onthulde hij vorig jaar nog dat hij een Fifty Shades of Grey-nacht had beleefd met zijn vrouw. Wel gaf hij eerder dit jaar aan graag eens te knuffelen met Doutzen Kroes.

Foto: Jumbo/YouTube
13 Reacties op “Henny Huisman (65) stuurt xxx-jes aan kapster (21)”


 1. Marc E. Putto

  Topnieuws weer bij MC, het niveau blijft erg hoog.

 2. Jean

  Haha, past ook wel bij Hennie. Gewoon een warm mens zonder bedoelingen. Daar ben ik van overtuigd.

 3. Johan

  Wordt hoog tijd dat Henny weer een leuk programma krijgt!

 4. Frans

  Dat is nog eens nieuws , ik ben net terug van toillet, vergeten mijn handen te wassen

 5. Meneer Kaktus

  Misschien nog wel meer een schuinmarcheerder dan ondergetekende.

 6. Anoniem

  Jaaaaa henny terug op tv surprise surprise

 7. TV Kijker

  Vreemd dat deze man van geen enkele zender een leuk avondprogramma krijgt aangeboden.

 8. Wisseltruc

  Als je goed bent in je vak dan ben je een bedreiging voor de gevestigde orde en word je van de buis gehaald. Daarin tegen worden talentloze types als Stephany Tency, Anna Nooshin etc graag aangenomen…

 9. Laura Vamp Fatale

  Het is gewoon een brave Huisman, die goed zal passen in de stal van Max.
  Henny : XXX

 10. Haagse Harry

  Nederlands meest succesvolle drummer aller tijden!!!

 11. Dus

  Wat een ongelofelijke aparte nieuwsblog is dit toch. Te grappig.

 12. Simon Nuitje

  Die Henny zit toch weer vol suprises.
  xxx S. Nuitje ;)

 13. piet

  Het is een kerel die graag in de belangstelling wil staan. Wat een oud wijf.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.