RTL 4 stopt met Jopie Parlevliet Show: ‘Kijkers te oud’

RTL 4 stopt na twee seizoenen met de Jopie Parlevliet Show. De kijkers van de show zijn te oud. Dat vertelt presentator Richard Groenendijk vandaag in het AD. Groenendijk baalt. “Op de dag van de laatste aflevering hoorde ik dat RTL besloot te stoppen. Ik had liever dat ze dat twee jaar geleden hadden bedacht. De laatste uitzending van dit seizoen, waarin Wendy van Dijk te gast was, trok 1,2 miljoen kijkers. Volgens RTL 4 zijn de kijkers die op mijn show afstemden toch wat te oud.

De Jopie Parlevliet Show trok in de laatste weken steevast meer dan 1 miljoen kijkers. “Er werd beweerd dat ik zulke hoge cijfers scoorde omdat ik na Dance Dance Dance was geprogrammeerd. Maar 1,2 miljoen mensen kijken toch niet omdat ik hen een mes op de keel zet?

RTL 4 doet hiermee veel mensen verdriet, aldus Groenendijk (via Blendle). “Kon RTL maar zien hoe populair Jopie Parlevliet is. Of het nou op de Coolsingel of in de Kalverstraat is: mensen klampen me voortdurend aan. Dikwijls ouderen ja, maar die zijn voor mij net zo waardevol.

Klanten van Blushing krijgen vandaag gratis gebak.

Lees ook: ‘Gordon ruziet met RTL over Jopie en The Voice’ (vorige week)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen