Nooit Meer Naar Huis verder ondanks slechte kijkcijfers

Gordon mag ondanks de zeer magere kijkcijfers verder met zijn maandagavondprogramma Nooit Meer Naar Huis. Er komt een derde seizoen. Dat meldt de tv-ster op Facebook. Het tweede seizoen van Nooit Meer Naar Huis kwam maandagavond ten einde met 584.000 kijkers en 9 procent marktaandeel, maar liefst 40 procent onder het toch al lage avondgemiddelde van de zender. Zowel NPO 1, SBS 6 als RTL 7 trokken op hetzelfde moment meer kijkers.

NPO 1 scoorde tegenover Gordon ruim 1,5 miljoen kijkers met Radar, SBS 6 noteerde met Mr. Frank Visser Doet Uitspraak 1,1 miljoen kijkers en RTL 7 kwam uit op 769.000 kijkers voor Voetbal Inside.

Gordon blijft behoorlijk achter, maar toch mag hij verder met het programma. “Van RTL gehoord dat ik een derde seizoen mag maken en dat maakt mij natuurlijk oprecht heel blij omdat ik dit het mooiste vind om te maken!“, zegt hij.

Wellicht gaat RTL 4 het programma volgend seizoen uitproberen op een nieuwe uitzendavond. Het lijkt erop dat RTL 4-baas Erland Galjaard één van zijn grootste sterren vooral tevreden probeert te stellen.

Weekblad Weekend meldde onlangs dat er opnieuw strubbelingen zijn tussen Galjaard en Gordon.

De door Gordon gehate Jopie Parlevliet Show van Richard Groenendijk is onlangs wél van de buis gehaald door Galjaard. Hoewel daar meer dan 1 miljoen mensen naar keken, komt er geen derde seizoen.

Nooit Meer Naar Huis veroorzaakte in 2014 bloedbonje tussen Gordon en Galjaard. Gordon had een pilot opgenomen, waarvoor ’totaal verkeerde’ mensen waren gecast. Galjaard vond het niet goed en wilde nóg een proefaflevering.

Toen ontplofte Gordon. “Ik vind dat als je een pilot hebt gemaakt niet iemand weer op reis gaat sturen en zeggen van: ‘We gaan na twee afleveringen kijken of het geschikt is voor uitzending.’ Want waarom maak je dan die pilot? Dat was de discussie“, zei Gordon destijds.

Volgens Gordon heeft hij echter nooit gedreigd met een overstap naar SBS 6, zoals in de media te lezen was.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen