‘Angela Groothuizen is highbrow, een beetje Volkskrant’

Albert Verlinde denkt dat hij een andere stempel op RTL Live drukt dan Angela Groothuizen doet. Zij is intellectueler. Dat vertelt hij in TROS Kompas. Verlinde denkt dat hij iets volkser is dan zijn RTL 4-collega. “Ik denk dat Angela iets meer Volkskrant is, highbrow. Ik houd ook van intellectuele items, maar ik zou het vooral mooi vinden als een heel breed publiek naar RTL Live herkent. Misschien herkent Angela zich helemáál niet in wat ik nu zeg, haha! We kunnen in elk geval erg lachen.

De twee presentatoren hebben veel contact met elkaar. “We hebben een Whatsappgroep waarin we onderwerpen aandragen voor het programma. Daarin zitten we ook erg te geinen. Over de donorregistratiediscussie maakte ik het grapje: ‘Welkom bij RTL Afterlife’. Dat soort dingen.

Wat Verlinde niet wil, is een soort vroege editie van RTL Boulevard zijn. “De kijker moet niet denken: om vijf uur krijg ik entertainmentnieuws bij RTL Live, om half zeven weer bij RTL Boulevard en ’s avonds nóg een keer bij RTL Late Night. Dan is er erg weinig variatie tussen de dagelijkse RTL 4-programma’s.

Showbizznieuws boycotten doet hij echter niet. “Ik ben wél Albert Verlinde, en maak al bijna 25 jaar showbizzrubrieken. Dus als ik iets hoor of lees uit de entertainmentwereld neem ik het zeker mee in RTL Live.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen