Joop.nl blij met ommezwaai Gerard Joling

De linkse opiniesite Joop van de VARA is verheugd te zien dat Gerard Joling vluchtelingen eindelijk welkom heet in ons land. Dat is te lezen op de website. Peter R. de Vries deelde deze week in RTL Boulevard vluchtelingenshirtjes uit aan zijn collega’s in de studio, waaronder Joling. Samen poseerden ze ermee op sociale media. “Geer. Volkszanger, reality tv-ster en schrijver van columns barstensvol onderbuikgepruttel over Den Haag, over Europa, over de islam en over vluchtelingen“, aldus Joop.

De site van Francisco van Jole is er blij mee. “Díe Gerard Joling, die leek opeens als een blad aan een boom gedraaid te zijn in zijn opvattingen over de opvang van vluchtelingen.

Op het shirtje dat De Vries uitdeelde staat ‘welkom’ in het Arabisch. “Het shirt is een initiatief van Whocares, een stichting die er onder andere naar streeft tweeduizend kindvluchtelingen te huisvesten in Nederland“, weet Joop.

Een prachtig gebaar, Geer. Het is immers zelden te laat om van mening te veranderen.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen