RTL 4 in 2017 met zes afleveringen The Story Of My Life

Foto: TROSHet was maandag samen met de terugkeer van Robert Jensen de grote verrassing op de najaarspresentatie van RTL: het nieuwe programma The Story Of My Life van Linda de Mol. Hierin interviewt de tv-koningin gasten, terwijl ze ouder worden geschminkt. De eerste aflevering is al op maandagavond en belooft emotioneel te worden: het echtpaar Wesley Sneijder en zijn vrouw Yolanthe Sneijder-Cabau zien elkaar als negentigjarigen. Dit jaar blijft het bij deze ene pilotaflevering.

Pas volgend jaar komt Linda de Mol met een hele vervolgserie. “RTL heeft voor het seizoen 2017 een reeks van zes afleveringen besteld“, legt een woordvoerder uit.

Het strikken van gasten wordt volgens RTL 4 niet lastig. “Niet eerder kreeg een bekend Nederlands koppel zo’n unieke kans om een kijkje in hun toekomst te nemen en te ervaren hoe het is om samen oud te worden.

RTL 4 heeft hoge verwachtingen voor de aflevering van aanstaande maandag. “Voor het nieuwe format is al veel belangstelling getoond door buitenlandse tv-zenders.

The Story Of My Life wordt maandag om 21.30 uur uitgezonden, recht tegenover Memories van Anita Witzier op NPO 1 en Over Smaak Valt Te Twisten van Irene Moors op SBS 6.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen