Richard Groenendijk wil Jopie Parlevliet Show ‘losser’

Foto: NPSRichard Groenendijk wil dat het tweede seizoen van De Jopie Parlevliet Show losser wordt dan het eerste seizoen. “De show wordt dit seizoen wat losser als het aan mij ligt. Ik wil de kijkers in deze roerige tijden een onbezorgd uurtje tv brengen, waarin veel te lachen valt“, aldus de komediant. De Jopie Parlevliet Show is over twee zaterdagen terug bij RTL 4, om tien uur ’s avonds. “Ze is me inmiddels écht dierbaar geworden, dus ik ben heel blij dat we weer zes shows met haar mogen maken.”

Groenendijk kruipt voor de show in de huid van een vrouw. “In Jopie zit een aantal personen die ik in mijn leven heb leren kennen. Gek genoeg zowel mannen als vrouwen, maar natuurlijk zit er ook een flink stuk van mezelf in.

Dit seizoen maakt een nieuw personage haar entree; Minie Molenschot. Als productie-assistente van De Jopie Parlevliet Show heeft Minie een grote verantwoordelijkheid.

Deze voormalig medewerkster van V&D is via een re-integratie-proces achter de schermen bij Jopie terecht gekomen. Minie stort zich zónder kennis van zaken en mét groot enthousiasme op haar nieuwe taak.

In De Jopie Parlevliet Show ontvangt Jopie een diversiteit aan gasten, waaronder presentatoren Eva Jinek, Wendy van Dijk en Robert ten Brink, Toren C-actrices Maike Meijer en Margôt Ros, cabaretier Javier Guzman en zanger Frans Bauer.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen