Carlo’s TV Café medio oktober terug op de buis

Carlo Boszhard keert in oktober terug op de buis met zijn zondagse programma Carlo’s TV Café. Het uitzendmoment is ongewijzigd: op zondagen om 18.15 uur. Dat heeft RTL 4 laten weten. Hoewel het nieuwe tv-seizoen deze week al is losgebarsten, is er bewust voor gekozen om nog even te wachten met Carlo’s TV Café. Als het programma op 16 oktober terugkeert duurt het namelijk nog maar twee weken voordat de wintertijd begint en het rond de aanvangstijd al donker is buiten.

Om het tijdslot tot medio oktober toch in Boszhard-sferen te hullen, komt RTL 4 vanaf zondag 4 september met het zesdelige Wil Wil Wel. Hierin blikken Carlo en zijn moeder Wil terug op de hilarische dingen die ze samen hebben beleefd in de gelijknamige rubriek in Carlo’s TV Café.

In grote lijnen blijft Carlo’s TV Café hetzelfde. “Carlo is te zien als flamboyante gastheer, betrokken en kritische interviewer en meesterlijke imitator”, aldus de zender. “Er is ruimte voor entertainment, custom made spellen, livemuziek, eten en een goed gesprek.

Ook in het tweede seizoen verwelkomt Boszhard elke week een co-presentator met wie hij een gelegenheidsduo vormt.

Waar Carlo’s TV Café vorig seizoen deels concurreerde met Thuis Op Zondag op SBS 6, staat hij komend seizoen gedeeltelijk tegenover de opvolger van dat programma: ShowXL met Lucille Werner.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen