Boezemvriend Erland Galjaard: ‘Albert net hersentumor’

Thijs Römer, boezemvriend van RTL 4-baas Erland Galjaard en zijn vrouw en sterpresentatrice Wendy van Dijk, laat zich weer eens van zijn zwarte kant zien. De Moordvrouw-acteur vergelijkt Albert Verlinde op Twitter met een hersentumor. Dat is te lezen op het (a)sociale medium. Verlinde nam vrijdag na vijftien jaar afscheid van RTL Boulevard en daar is Römer erg blij mee. “Ik ga Albert Verlinde op tv missen als een hersentumor, namelijk helemaal niet“, aldus de doorgeslagen acteur.

Römer heeft Verlinde nooit vergeven voor het feit dat hij in 2009 de zwangerschap van zijn toenmalige vriendin Katja Schuurman bekendmaakte. “Albert Verlinde vond het noodzakelijk om dat nog voor die drie maanden wereldkundig te maken. Hij zei dat een paar dagen voor die grens en heel Nederland wist toen dat Katja zwanger was“, zei Römer in december.

Hij vervolgde: “Vervolgens bleken die kindjes niet meer te leven, maar wel nog in haar buik te zitten. Toch werd ze de hele dag door gefeliciteerd met haar zwangerschap, omdat die mongool had gedacht: ik heb een leuke scoop. Daar ben ik nog steeds niet van bij gekomen. Daarna is de policy bij Boulevard wel veranderd, maar dat het over onze ruggen moest is heel kwalijk.

Een saillant detail is dat Römer vriend aan huis is bij Galjaard en Van Dijk. Galjaard heeft zelf ook een hekel aan het ‘oude’ RTL Boulevard en heeft meermalen ruzie gehad met Verlinde. De zenderbaas heeft Verlinde er naar verluidt uitgewerkt en brengt vanaf maandag een nieuw, positief RTL Boulevard met Luuk Ikink.

Of Galjaard de showkenner ook gaat missen als een hersentumor, is volgens het AD niet bekend. “Römer is een goede vriend van RTL-zenderbaas Erland Galjaard en zijn vrouw Wendy van Dijk. Of zij dezelfde mening zijn toegedaan, is echter niet gezegd”, aldus de krant.

Römer heeft zijn belachelijke tweet inmiddels genuanceerd. “Jeetje.. kiespijn natuurlijk, ik had kiespijn moeten zeggen. Wens Albert het beste hoor lieve mensen, geen zorgen.

Römer heeft aan zijn vriendschap met Galjaard en Van Dijk een eigen dramaserie overgehouden. Sterker nog: hij is ook nog eens gebombardeerd tot de creatief directeur van RTL’s nieuwe drama-unit. Waar logeren bij Erland en Wendy al niet goed voor is, concludeerde Privé onlangs.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen