Blue Circle-baas tevreden over debuut Marieke Elsinga

Georgette Schlick, directeur van RTL Late Night-producent Blue Circle, vindt dat Marieke Elsinga het maandagavond goed heeft gedaan als de nieuwe Luuk Ikink in RTL Late Night. Dat zegt ze in een column bij Broadcast Magazine. Er was een ‘fantastische vibe’ bij de seizoensopener, stelt Schlick. “De sfeer was uitgelaten, bijna opgewonden. Hoewel iedereen die aan dit programma meewerkt daar zijn deel aan had, was het Marieke die volgens mij bij ons allen iets heeft losgemaakt.

Schlick prijst Elsinga. “Wat een energie! Wat een lef! Wat een leuk wijf! Bij de eerste screentest wisten we het al: zij moest het gaan worden. Maar dat ze het dan vervolgens op haar eerste avond zo goed doet, met zoveel humor, zelfspot en het allerbelangrijkste: met behoud van authenticiteit, daar word ik echt zo blij van.”

Het is een blijvertje, denkt Schlick. “Job very well done Marieke!

Ze is ook trots op het nieuwe RTL Boulevard, dat Blue Circle tevens produceert. “Het was geweldig om de uitgelaten sfeer te voelen die op het Leidseplein in de nieuwe studio van RTL Boulevard hing.”

Er was volgens Schlick een groot gevoel van saamhorigheid. “Je hoopt er op, maar het laat zich niet dwingen. Dat we dat hebben weten te bewerkstelligen is een feestje op zich.

Lees ook: Marieke Elsinga bezorgt RTL Late Night frisse wind (gisteren)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen