Albert Verlinde: ‘Thijs Römer was vast onder invloed’

Albert Verlinde denkt dat Thijs Römer weer eens onder invloed was toen de acteur hem op Twitter vergeleek met een hersentumor. Dat suggereerde de RTL 4-ster maandagavond in RTL Late Night. Römer, die aan zijn vriendschap met RTL’s koningspaar Erland Galjaard en Wendy van Dijk een directiefunctie bij RTL heeft overgehouden, maakt er geen geheim van volop aan de drugs te zitten. “Ik weet niet wat hij op had, maar dit is niet verstandig“, aldus Verlinde in reactie op Römers aanval.

Verlinde wilde niet te veel woorden vuilmaken aan de trieste Römer. “Thijs wie? Dat is de nieuwe hoofd drama van RTL, dus hij heeft nog een directiefunctie ook.”

De showkenner vindt het een beetje jammer dat een directielid van RTL dit soort uitspraken doet. “Hij is volgens mij aangenomen om op tv drama te maken en niet om zelf een drama te zijn, denk ik.

Later heeft Römer zijn uitspraak nog genuanceerd door te zeggen dat hij eigenlijk ‘missen als kiespijn’ bedoelde. “Het maakt me eigenlijk helemaal niets uit“, aldus Verlinde.

Verlinde zat in RTL Late Night om te praten over zijn vertrek bij RTL Boulevard en over zijn nieuwe programma RTL Live.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen