Maarten van Rossem slaat terug naar Willibrord Frequin

Maarten van Rossem vindt de mening van Willibrord Frequin niet relevant. Dat zei hij donderdag in De Slimste Mens. Presentator Philip Freriks las in de uitzending een kijkersvraag voor over uitspraken die Frequin in 2014 deed over jurylid Van Rossem. Hij noemde hem een tv-hoer, een chagrijn en de nieuwe Swiebertje. Op de vraag of Frequin een punt heeft, antwoordde Van Rossem in de populaire NPO 2-quiz: “Vanuit zijn betrekkelijk kleine denkraam heeft hij waarschijnlijk gelijk.”

Van Rossem neemt Frequin niet serieus. “Wat moet je in godsnaam over Willibrord Frequin zeggen? Die zien we gelukkig steeds minder op de televisie.”

Freriks vroeg door. “Tv-hoer kan ik me nog iets bij voorstellen, maar Swiebertje?

Van Rossem: “Ik zit er niet mee. Ik weet niet of jij wel eens op internet kijkt wat er over zo’n programma gezegd wordt en over wat wij wel of niet doen, maar zodra je jezelf daar iets van aan gaat trekken, laat staan van Willibrord Frequin, dan kun je net zo goed meteen met een gekkenhuis bellen.”

De Slimste Mens was donderdagavond het meest bekeken tv-programma op prime time met een publiek van 1,2 miljoen kijkers.

Lees ook: Maarten van Rossem vindt Netflix teleurstelling (vorig jaar)

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen