Diva Mayday zegt sorry tegen ‘lul’ Art Rooijakkers

Foto: RTLTravestie-artiest Diva Mayday heeft zijn excuses aan geboden aan AvroTros-ster Art Rooijakkers. Hij heeft die excuses geaccepteerd, is te lezen op Twitter. Mayday is woest op AvroTros, omdat de omroep alle speeches en statements uit de tv-registratie van het EuroPride-concert heeft geknipt. Ze noemde presentator Rooijakkers een ‘lul’. “Excuus aan Art Rooijakkers. Net even gebeld en hij wist zelf ook van niets en wilt zijn steentje ook graag bijdragen“, zegt Mayday nu.

Bij Amsterdam FM voegt ze toe: “Ik had Art Rooijakkers misschien niet een ‘lul’ moeten noemen. Dat was meer in de emotie, want het gaat mij en zo veel anderen zo aan het hart. We hebben met z’n allen zo’n fantastisch concert neer gehad met heel veel speeches en belangrijke mensen. Er stond bijvoorbeeld een moslima te speechen en een ex-voetballer. Er kwamen belangrijke dingen aan bod over waarom we daar staan.

De AvroTros heeft er een muziekregistratie van gemaakt ‘zonder inhoud’, vindt Mayday. “Als je dat niet laat zien, schieten we niets op. Ik vraag me af waarom AvroTros die keuze heeft gemaakt.”

Rooijakkers heeft zelfs een interview afgenomen met Mayday, maar: “Dat heeft hij ook niet uitgezonden, maar wel een interview met Trijntje Oosterhuis. Het verbaast me, omdat hij niet met mij op het podium mocht staan vanwege zijn journalistieke profiel. Aan journalistiek heeft hij echter niets gedaan, dus hij is wel degelijk de fout in gegaan.

De presentator laat op Twitter weten: “En doorrrr… Op naar een mooie, tolerante, open en lieve EuroPride.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen