Yolanthe dreigt media met ‘aanzienlijke dwangsommen’

RTL-ster Yolanthe Sneijder-Cabau dreigt media die zondag komen opdagen bij de doop van haar kindje Xess Xava met ‘aanzienlijke dwangsommen en schadevergoedingen’. Dat meldt het AD, dat een bericht van haar manager Xenia Kasper heeft ontvangen. Het AD spreekt van een ‘welhaast koninklijke mediacode’. Opnames van Wes en Yo en de overige aanwezigen op het terrein zijn volgens de brief ‘niet toegestaan ongeacht of deze vanaf het terrein of van openbare weg zijn genomen’.

Ongeautoriseerde publicatie  van dergelijke opnamen is eveneens niet toegestaan, laat het voetbalkoppel weten. “Tegen het maken van dergelijke opnamen, het in het bezit hebben van de opnamen en de publicatie daarvan zal direct worden opgetreden, aangezien dergelijke publicatie geen enkel redelijk doel zal dienen.’

Wij vertrouwen erop dat u bovenstaande reeds in de praktijk brengt, maar menen er goed aan te doen u ter voorkoming van verdere misverstanden tevoren te waarschuwen“, laat het management weten.

Wesley en Yolanthe Sneijder-Cabau wensen dat hun privacy en die van hun gasten in hun eigen huis en op hun eigen terrein gewaarborgd zijn en blijven.

De doop van het kind vindt plaats op Ibiza, een Spaans vakantie-eiland.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen