Van der Valk zegt ‘ja’ tegen realityserie bij MAX

Omroep MAX werkt aan een realityserie over de familie Van der Valk, die met meer dan honderd hotels in binnen- en buitenland één van ’s lands grootste familiebedrijven leidt. Dat heeft MAX laten weten. Onder leiding van Klaas van der Valk, de kleinzoon van grondlegger Martinus van der Valk, heeft een commissie bestaande uit diverse familietakken van Van der Valk meer dan een jaar de mogelijkheden onderzocht voor een documentaireserie. Ze zijn nu met MAX in zee gegaan.

Klaas van der Valk: “Wij worden regelmatig benaderd voor een tv-programma, docusoap of andere tv-uitzendingen. Met Omroep MAX hebben wij goede afspraken kunnen maken en daarom zijn we met Omroep MAX, Jan Slagter, in zee gegaan.”

Die heeft ons de zekerheid geboden om een reëel beeld te schetsen over ons familiebedrijf waar wij trots op zijn. Dat willen we graag delen met het Nederlandse publiek, dat voor het grootste deel regelmatig onze gasten zijn.

MAX neemt een kijkje achter de schermen bij de Nederlandse horecafamilie en onderzoekt de ambities en drijfveren van de jonge generatie Van der Valk. Een jaar lang filmt de omroep op verschillende locaties in Nederland, België en Luxemburg.

MAX-directeur Jan Slagter: “Iedereen kent Van der Valk en tegelijkertijd ook niet. Ik denk dat het de bekendste onbekende familie in Nederland is en ik verheug me op een eerlijk en openhartig verhaal.”

De eerste uitzending staat gepland voor het najaar van 2017.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen