Peter van der Vorst deze week RTL Late Night-host

Peter van der Vorst neemt vanaf vanavond vier avonden lang de presentatie van RTL Late Night op zich. Hij vervangt Humberto Tan, die colleges gaat volgen in de Verenigde Staten. Dat maakte Tan maandagavond bekend in zijn talkshow. Van der Vorst kan op deze manier warmdraaien voor juli, wanneer hij de talkshow een maand lang overneemt. “Morgen ben ik er niet en ik ben er pas volgende week maandag weer, want morgen vertrek ik naar Boston“, legde talkshowhost Tan uit.

Tan gaat naar Boston om een speciale reden. “Onlangs zat hier Anita Elberse, een hoogleraar aan Harvard. Ik ben uitgenodigd en ik dacht: Harvard kan ik niet weigeren. Ik ga ernaar toe. Ik moet echt ontzettend veel studeren morgen tot en met zaterdag, maar maandag ben ik er weer.

Hij heeft vertrouwen in Van der Vorst. “Die gaat het heel erg mooi en goed doen. Ik wens jullie daar ontzettend veel plezier mee. Volgende week maandag is alles weer van mij.”

Het is de eerste keer dat Van der Vorst zo veel avonden op rij RTL Late Night presenteert. In januari zat hij ook al eens op de plek van Tan, en dat viel hem niet mee. Deze zomer zit hij een maand lang op Tans stoel.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen