Douwe Bob praat vanavond na bij Humberto Tan

Foto: Rick NedersigtDouwe Bob zit vanavond in RTL Late Night om terug te blikken op de grote finale van het Eurovisie Songfestival, dat twee dagen geleden plaatsvond in Stockholm. Dat heeft RTL 4 laten weten. De Amsterdamse zanger werd elfde in de grote finale en daar had hij flink de pest over in. De pers kon na afloop van het liedjesfestijn fluiten naar een reactie, maar inmiddels heeft Douwe Bob zijn wonden gelikt en gunt hij zijn eerste tv-optreden na het Songfestival aan Humberto Tan.

Verder gaat het in RTL Late Night vooral over Max Verstappen, die zondagmiddag historie schreef door in Barcelona de Grand Prix van Spanje te winnen.

Moeder en zus Sophie en Victoria, coureurs Tom Coronel, Jan Lammers en Giedo van der Garde en pitreporter Jack Plooij blikken terug op de legendarische prestatie van de jongste winnaar ooit in de Formule 1.

Ook Pauw besteedt aandacht aan het succes van Verstappen. Te gast zijn zijn opa Frans, Olav Mol, Huub Stapel, Bart Chabot en Rob Kamphues.

De Wereld Draait Door is vanavond niet op televisie, omdat Halina Reijn een uur lang op de nationale televisie wil uithuilen over haar kinderloosheid.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen