Blue Circle werkt aan spin-off Heel Holland Bakt

Foto: TROSTv-producent Blue Circle werkt aan een spin-off van zijn megahit Heel Holland Bakt, dat jaarlijks miljoenen kijkers trekt bij Omroep MAX op NPO 1. Dat heeft het productiehuis laten weten. In het zusje van Heel Holland Bakt staan geen individuele bakkers, maar bakduo’s centraal. “Voor een nieuw televisieprogramma zijn wij op zoek naar bakduo’s die goed zijn in het bakken van grote taarten“, aldus Blue Circle, die geen eisen stelt aan de samenstelling van de bakduo’s.

De bakduo’s mogen bijvoorbeeld bestaan uit een vader en zijn dochter, uit een broer en een zus, uit twee vrienden of vriendinnen, uit buurjongens of uit liefdespartners. De enige vereiste is dat de kandidaten minimaal 18 jaar oud zijn.

Meer informatie over het programma wil Blue Circle niet kwijt. Het is ook niet bekend voor welke partij het nieuwe programma wordt gemaakt.

Heel Holland Bakt wordt komende zomer voor het eerst opgenomen zónder presentatrice Martine Bijl. Zij wordt in elk geval één seizoen lang vervangen door André van Duin.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen