Wilders vindt verzoek Rutte aan Geer en Goor gênant

Geplaatst op Fri 22 Apr 2016 om 11:22

Foto: RTLGeert Wilders heeft donderdagavond met stijgende verbazing gekeken naar het optreden van Mark Rutte in de eerste aflevering van de RTL 4-reeks Geer & Goor: Zoeken Een Hobby. Dat laat hij blijken in Kamervragen aan de minister-president. De tv-reeks van Gerard Joling en Gordon opende in het Torentje van Rutte, die hen met klem vroeg om hun werk voor de ouderen in Nederland voort te zetten. “Bent u echt bereid iets voor eenzame ouderen te doen?“, vraagt Wilders zich af.

Wilders vindt het gênant dat hij Geer en Goor inschakelt om iets te doen voor de bejaarden in ons land. “Schaamt u zich niet kapot dat u, als minister-president van Nederland, een verzoek doet om iets te doen voor eenzame ouderen, terwijl door uw eigen beleid de ouderenzorg helemaal kapotbezuinigd is?“, vraagt hij aan de premier.

Het optreden van Rutte is lekker hypocriet, vindt de leider van de PVV. “Bent u bekend met het feit dat uw eigen partij, de VVD, niet alleen het budget voor de huishoudelijke hulp wil halveren maar helemaal wil schrappen en ouderen daardoor alleen maar méér vereenzamen, vervuilen en verpieteren?

Rutte kan veel meer doen aan eenzaamheid onder bejaarden dan Geer en Goor kunnen, aldus Wilders. “Bent u bereid de verzorgingshuizen te heropenen zodat beginnend dementerende hoogbejaarden niet meer eenzaam en alleen thuis hoeven te blijven wonen? Zo nee, waarom niet? Wat zegt dit over uw oproep?

Bent u bereid de bezuiniging op de huishoudelijke hulp terug te draaien zodat hoogbejaarden niet eenzaam en alleen hoeven te verpieteren ? Zo nee, waarom niet? Wat zegt dit over uw oproep?

Het programma van Geer en Goor trok donderdag maar liefst 1,8 miljoen kijkers naar RTL 4.
30 Reacties op “Wilders vindt verzoek Rutte aan Geer en Goor gênant”


 1. Anonymous

  Rutte kan beter Merkel wurgen.

 2. Marcel

  Zo eens met Wilders. Dat ik dat nog eens mee mag maken.

 3. Joepie

  Ach ja, die Wilders…..uit welke liberale partij is hij zelf ook alweer afkomstig…..? Welke partij heeft hem er destijds uitgezet……????
  Even denken hoor………..
  Owja…..de VVD….

 4. Dada

  @Anonymous: Wurgen? Eerst nog samen een lekker lahmacun eten!

 5. Mediaprak

  Welke ‘partij’ liet binnen een uur na het sluiten van de stemhokjes de verhoging van pensioen leeftijd van 65 vallen? En gaf ‘gedoogsteun’ aan een kabinet welke de WMO zo goed als ophefde? … Oh ja, de PVV. Nwe die komen echt op voor de ‘ouderen’.

 6. Mousy

  @Joepie en @Mediaprak, zo met jullie eens.

  Meer zeg ik er niet over, anders wordt ik grof.

 7. otto groeneveld

  Rutte is een zware gedragsgestoorde eikel. Trouwens Rutte je vrind Erdogan, je weet wel die fan is van AH, is een rasechte geitenneuker. Rutte is iemand die opgesloten moet worden in een psychotische instelling net als heel die VVD top.

 8. Wilders is onbetrouwbaar net als ieder politicus.

  Politici liegen en bedriegen allemaal. Ik stem al 15 jaar niet. De enige oprechte politicus die Nederland heeft gekend was Hans Janmaat en misschien Pim.

 9. Lente.

  Vreselijk die Rutte, wat een hui-che-laar zeg, hij staat vooraan om de oudjes de nek om te wringen.

 10. Anonymous

  Er is maar een groep wat het in dit land goed heeft en dat zijn asielzoekers.

 11. Ed Vleeskroket

  Haha ga toch weg anonymous 12:21, kortzichtige dwaas. Ga eens een week in zo’n kamp zitten.

 12. gerd

  Daarom stem ik volgend jaar ook op Wilders.

 13. Theodore

  @Wilders is onbetrouwbaar net als ieder politicus. vrijdag 22 april 2016 om 12:04
  Hans Janmaat was tegen gemengde huwelijken/relaties en geloofde dat j0den de grootste verdedigers waren van het multiculturalisme. Is dat een oprechte politicus?

 14. Patrick

  Eens met Wilders,
  Gordon is ook VVD-lid.
  Vandaar denk ik dat toneelstukje is opgevoerd.

 15. Ad Slotenmaker

  Wilders heeft gelijk, maar om hem nou straks te moeten laten regeren….
  aan de andere kant, de huidige kliek bewijst keer op keer schijt te hebben aan het publiek, of ze vallen door de mand met hele en halve waarheden… (wat een oplichters) en als ze niet meer willen, dan hebben ze een zeer riante wachtgeld regeling.

  Op het moment dat de PVV wel goede bestuurders aan zich kan verbinden,
  dan is het hek van de dam, en behalen ze wel de absolute meerderheid.
  (want dan krijgen ze wel stemmen uit de midden en hogere klasse)
  tot die tijd zit Rutte nog op zijn stoel

 16. Martin

  @Theodore, alles om Hans Janmaat draaide om j0den.
  Hij leek wel op de huidige Poolse minister- president. Ook zo’n azijnpisser.

 17. Anonymous

  De denkbeelden Bosma van de PVV lijken heel veel op die van Hans Janmaat.

 18. Anonymous

  De denkbeelden van Bosma van de PVV lijken heel veel van Hans Janmaat.

 19. correctie:

  De denkbeelden van Martin Bosma van de PVV lijken heel veel op die van Hans Janmaat

 20. Karin

  Martin Bosma en Fleur A. zijn genuanceerd en hebben niets te maken met racisme, Marokkanenhaat of antisemitisme…

 21. Frankie

  Men leert niet van het LPF verleden. Als een partij draait om 1 man, dan wordt regeren een heel moeilijke opgave.

 22. erfgooier

  En dan uitgerekend Geer en Goor vragen!!

 23. robb

  Ben het voor een keer eens met wilders.

 24. Jeroen

  Met Wilders eens. Walgelijk!. Juist de premier die in een dergelijk filmpje verschijnt.. De kamer zorgt ervoor dat al die ouderen (of ze nu thuis wonen of niet) geen normale oude dag meer kunnen krijgen. Alles wordt wegbezuinigd en juist de ‘regering’, want het lijkt er op deze manier op dat Rutte het ook vanuit de regering vraagt… Geen goed woord voor!

 25. erik

  Ik vind Rutte die alles weg lacht, Geer en Goor een vervelend stelletje.

  Gaat hun alleen maar om geld.

  En oh oh wat zijn toch leuk.

 26. Goggomobiel

  Nu loopt iedereen ineens te zeiken dat de PVV zelf ook verkiezingsbelofte heeft gebroken. Hoeveel heeft de VVD er gebroken? Tientallen. Ooit ook eens toegegeven door Minister Piemel Mark Rutte. Nee Wilders heeft gelijk om hierop te reageren.

 27. Jan

  Precies wat ik ook had! PVV op 1!

 28. b

  Jeetje , ik ben het eens met Wilders . Helemaal gelijk het was genant op het verwerpelijke af. De man die de zorg heeft afgebroken gaat een beroep doen op Geer en Goor . Vreselijk hypocriet ook van Geer en Goor dat ze voor de kijkcijfers deze flapdrol gebruiken om reclame te maken voor hun gescripte onzinnige gelal.

 29. Max

  Wilders is banggggggg,bang dat samenwerking van het hogekijkcijferduo met Rutte stemmers bij hem weg zullen trekken…dat is het enige waar Wilders mee bezig is,niets voor de mensen,weglopen voor verantwoordelijkheid,angstzaaien etc….mensen interesseren hem geen lor,enige wat hem interesseert is hiizelf,de narcist,en zijn honger naar macht

 30. Anonymous

  Je kunt tegen Wilders zijn maar hier heeft hij gelijk. Het optreden van Rutte in het programma was echt beschamend! En waarom? Het voegde helemaal niets toe aan het programma. Ook weerwoord van Gerard en Gordon in de trant van ”Wij gaan weer ons best doen maar wat gaat u dan doen om het beter te maken voor de ouderen?” kwam er niet.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.