Teun Luijkx wordt Discovery Channel-presentator

Geplaatst op za 30 apr 2016 om 10:03

Discovery Channel gaat in zee met acteur Teun Luijkx. Hij is de nieuwe presentator van How Do They Do It, dat voorheen gepresenteerd werd door Joep van Deudekom. Dat heeft de tv-zender laten weten. Zenderbaas Arno Flapper is blij met de acteur. “Vier jaar geleden gaven we How Do They Do It voor het eerst een lokaal karakter door Joep van Deudekom het programma te laten presenteren. Na vier succesvolle jaren breiden we het team nu uit met Teun Luijkx, waar ik ontzettend blij mee ben.

Hij vervolgt: “Teun is leergierig en droomde er van jongs af aan al van om uitvinder te worden. Door How They Do It te presenteren komt die droom nu toch een beetje uit.

In het programma van Discovery Channel gaat Luijkx op zoek naar de wijze waarop onze alledaagse en minder alledaagse producten tot stand komen.

How Do They Do It is van dinsdag 23 augustus tot en met dinsdag 29 november wekelijks om 21.00 uur te zien op Discovery.
1 Reacties op “Teun Luijkx wordt Discovery Channel-presentator”


  1. Panda

    Hoeft hij even geen spotjes te maken voor Trivago.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.