RTL 5 langs SBS 6 met talkshow Jandino Asporaat

Foto: SBSHet gaat verrassend goed met RTL 5, deels ten koste van vlaggenschip RTL 4. Na succes op de maandag-, dinsdag- en woensdagavond, heeft het station met de talkshow van Jandino Asporaat nu ook succes op de donderdagavond. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Het tweede seizoen van Dino begon gisteren met 465.000 kijkers en 7,7 procent marktaandeel, twee keer zo hoog als het laatste weekgemiddelde van RTL 5. Daarmee passeerde hij zelfs het veel grotere SBS 6.

SBS 6 eindigde tussen 21.30 en 22.30 uur nét onder RTL 5. De serie NCIS: New Orleans kwam uit op 452.000 kijkers en 7,5 procent marktaandeel. NPO 1, NPO 2, RTL 4 en RTL 7 trokken wel meer kijkers dan RTL 5.

Vorig jaar keken er eveneens zo’n 450.000 mensen naar de talkshow van Jandino Asporaat, maar toen had de presentator een droom lead-in: Expeditie Robinson, doorgaans goed voor meer dan 1 miljoen kijkers.

Het tweede seizoen van Dino begon gisteren na het veel minder succesvolle De Grote Improvisatieshow. Daar keken ditmaal 208.000 mensen naar (3,4 procent).

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen