RTL 4 pakt vanavond uit met nieuwe Joran-tapes

John van den Heuvel reisde in februari af naar Peru, waar het hem lukte om met een verborgen camera binnen te komen in de Challapalka-gevangenis, waar Joran van der Sloot opgesloten zit. Met die verborgen camera heeft hij stiekem ruim een uur lang een gesprek met de moordenaar opgenomen, waarin hij onder meer praat over het lot van Natalee Holloway, zijn verblijf in de gevangenis en zijn vaderschap. Vanavond wordt het interview uitgezonden in een special van een uur op RTL 4.

Andere onderwerpen die aan bod komen zijn zijn geheime geldschieter aan wie hij ook alles opbiechtte, de moord op Stephany Flores en zijn aanbod tot een deal met justitie.

Van den Heuvel kleedt het gesprek aan met een reportage over zijn klim naar de gevangenis op vijf kilometer hoogte. “Ver weg van de bewoonde wereld, in een onherbergzaam deel van het Andes-gebergte in Peru.

De Challapalka-gevangenis is berucht om zijn slechte leefomstandigheden voor gedetineerden. Het is een onverwarmd complex vol zware criminelen, waar van der Sloot voor zijn eigen veiligheid volkomen geïsoleerd wordt vastgehouden.

De reportage ‘De geheime Joran tapes: de waanzinnige waarheid van een moordenaar’ is vanavond om 21.30 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen