Albert Verlinde schrikt van gezicht Samantha de Jong

Albert Verlinde vindt de ontwikkeling van het gezicht van RTL 5-realityster Samantha ‘Barbie’ de Jong erg zorgwekkend. Dat heeft hij gezegd in RTL Boulevard. Verlinde denkt dat De Jong eens moet stoppen met laten rommelen aan haar gelaat. “Ik schrik echt een beetje van hoe ze eruitziet eerlijk gezegd. Ze heeft volgens mij zoveel aan haar gezicht laten doen. Als het over buitenlanders gaat, dan gaan we echt zitten roepen en gaan we ons druk zitten maken, maar dit gebeurt onder onze ogen.

Het is echt choquerend, aldus Verlinde. “Ik vind het echt triest, eerlijk waar. Ik denk dan: jeetjemina, kijk alsjeblieft een beetje uit.

Op dit moment werkt Barbie aan een nieuwe RTL 5-soap over haar ‘emigratie’ naar Spanje. Verlinde vermoedt dat Barbie gewoon weer terugkomt, zodra de cameraploeg vertrekt. “Het enige wat ik vreemd vind, is dat er wel kinderen mee gaan, hè.”

Het is niet alleen dat die twee ervoor kiezen, maar er worden ook kinderen meegesleurd in zo’n tv-avontuur.”

Het is niet meer mogelijk om te reageren onder artikelen van Mediacourant. Voor meer informatie bekijk dit artikel.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Welk trio ziet u graag meedoen aan de knikkershow Marble Mania?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Meest gelezen in januari

Alle artikelen
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen