Twan Huys wil eigen radioprogramma

Nieuwsuur-presentator Twan Huys zou graag een eigen radioprogramma presenteren. Dat heeft hij gezegd in de radioshow van Wilfred Genee op BNR Nieuwsradio. Huys is een klein beetje jaloers op Genee, wiens radioprogramma hij steevast beluistert. “Ik ben wel eens jaloers op je programma. Ik vind radio één van de mooiste vormen om dit vak te bedrijven. Televisie is mooi, maar radio gaat sneller. Niemand heeft mij gevraagd. Ze mogen bellen, altijd. Of ik tijd heb? Ik ga het proberen.

Huys heeft radio-ervaring, laat hij in zijn open sollicitatie weten. “In het verleden heb ik wel eens Met Het Oog Op Morgen gepresenteerd, wat ik een prachtig programma vind.

Het zal geen dagelijks radioprogramma kunnen worden, aldus Huys. Zijn schema zit namelijk behoorlijk vol. “Het is zo wel oké. Het moet niet heel veel meer worden, want dan wordt het misschien lastig.”

Als je drie of vier avonden Nieuwsuur doet en dan nog een vijfde avond Met Het Oog Op Morgen, dán wordt het wel te veel.”

Meer in NTR

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen