LINDA.-baas benieuwd naar kijkcijfers op Net5

Jildou van der Bijl, hoofdredacteur van LINDA., vindt het spannend dat Net5 het LINDA.tv-programma De Mobiel Van gaat uitzenden. Dat vertelt ze in een persbericht. Het programma waarin Antoinnette Scheulderman BN’ers interviewt aan de hand van hun telefoon was al te zien op LINDA.tv, maar krijgt nu ook een prime time-plekje op Net5. “We zijn volop aan het experimenteren met onze content, we vinden het dan ook erg spannend hoe dit programma ontvangen wordt op lineaire tv.

Van der Bijl is erg tevreden over dit LINDA.tv-programma. “We zijn hartstikke trots op het LINDA.tv-programma De mobiel van. Een voorbeeld van een vernieuwend interviewformat met interessante gasten dat in onze app zeer goed wordt bekeken.

Net5-zendermanager Carter Duong heeft er veel vertrouwen in. “Net5 is trots op deze unieke samenwerking met een mooi en sterk merk als LINDA. Goede online content als De mobiel van… verdient een doorvertaling naar brede landelijke tv. Het is pure televisie en levert veel intieme gesprekken op.”

Of Net5 straks nog meer programma’s van LINDA.tv gaat uitzenden? “Wat mij betreft smaakt deze kruisbestuiving naar meer.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen