Birgit Schuurman vindt RTL Boulevard onoprecht

Foto: RTLBirgit Schuurman, de zuster van Katja Schuurman, vindt RTL Boulevard geen oprecht programma. Dat zegt de actrice in een interview met het AD. Schuurman drijft in haar musical Pumps en Penalty’s de spot met de roddelpers. Ze heeft absoluut niets met dat wereldje. “De overdrevenheid ervan, de totale onoprechtheid. Zitten ze quasi-verbaasd achter de desk van RTL Boulevard: had je al gehoord dat zus en zo? Terwijl alles tot drie cijfers achter de komma is gescript.

Zelf ziet Schuurman regelmatig hoe haar bekendere zus voer is voor de roddelpers. “Vroeger kon ik mij er enorm boos om maken uit bescherming om Kat. Dan stak ik op de rode loper recalcitrant mijn middelvinger op. Nu lach ik wat, poseer voor de foto en loop door.”

Het is zoals het is, denkt Schuurman nu maar. “Ik snap beter dat het een spelletje is: de bladen en programma’s willen inhoud, producenten willen hun voorstelling door middel van acteurs leuk aan de man brengen.”

Schuurman laat verder nog weten dat het haar niet dwars zit dat haar zus meer geld heeft. “Hoe waanzinnig het huis van mijn zus ook is: ik heb het geld niet en ambieer het ook niet. Ik ben ook niet zo spaarderig. Roep liever: laten we een maand naar Costa Rica gaan. Je weet niet wanneer het leven over is.

Het AD-interview met Birgit Schuurman kunt u lezen via Blendle.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen