RTL Late Night volledig in teken van Humberto Tan

RTL Late Night staat vanavond volledig in het teken van de presentator van de show: Humberto Tan. Dat heeft RTL 4 laten weten. Tan is door mediavakblad Broadcast Magazine uitgeroepen tot Omroepman van het Jaar en dat vindt hij genoeg reden om de uitzending volledig aan zichzelf te wijden. Omdat het een beetje raar is om zichzelf te interviewen, zal niet Tan, maar Peter van der Vorst de uitzending presenteren. Tan zit in zijn eigen programma als gast aan tafel.

Naast Tan zitten er nog veel andere gasten aan tafel. “Oud-winnaars van de titel John de Mol, Linda de Mol, Paul de Leeuw en Matthijs van Nieuwkerk schuiven vanavond samen met Humberto bij Peter van der Vorst aan om te vertellen wat de titel met hen deed en doet.

RTL 4-baas Erland Galjaard laat in een persbericht weten trots te zijn op Tan. “Dat een nieuwe talkshow, in een zo competitieve omgeving op de late avond, nog een groot succes zou worden, had niemand durven denken drie jaar geleden.”

Dat komt door een uitstekende redactie die feilloos hun eigen weg en sfeer heeft weten te vinden en vooral door Humberto die elke avond opnieuw het programma draagt en echt iets waardevols toevoegt aan het Nederlandse medialandschap. De prijs is hem dan ook zeer gegund!

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen