SBS 6 oneens met Patty Brard: ‘Peter R. wél waardevol’

Foto: NOSSBS 6 kan zich niet vinden in de pittige column die zijn presentatrice Patty Brard over Peter R. de Vries heeft geschreven. Dat laat de tv-zender weten aan RTL Boulevard. SBS 6 vindt dat De Vries wél een aanwinst was voor de geflopte show Mindmasters. “De Raad van 10 van Mindmasters bestond uit uiteenlopende persoonlijkheden die hun licht lieten schijnen op de acts. Wij hebben de bijdrage van Peter R. de Vries als zeer prettig en waardevol ervaren“, aldus een woordvoerder.

Volgens Brard deed De Vries het alleen voor het geld en had hij geen affiniteit met het onderwerp van de show. “Persoonlijk had ik hem voor die zure mening niet ingehuurd“, zei de tv-diva.

Brard zat naast De Vries in de Raad van 10 en vond hem ontzettend onsympathiek. “Hij brengt een onnodig nare, negatieve en arrogante sfeer met zich mee.

De band tussen SBS 6 en De Vries is bijzonder. Het SBS 6-programma dat De Vries in 2008 maakte over Joran van der Sloot is met 7 miljoen kijkers nog altijd het meest bekeken programma op een commerciële tv-zender in Nederland ooit.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen