Peter R. de Vries leest column Patty Brard niet

Geplaatst op do 03 dec 2015 om 9:23

Peter R. de Vries heeft geen idee wat Patty Brard precies over hem heeft geschreven. Hij leest de Weekend en dus ook haar column nooit. Dat heeft hij gezegd in RTL Boulevard. Brard heeft in haar column flink uitgehaald naar De Vries, die zich volgens haar arrogant en naar gedroeg tijdens de opnames van Mindmasters Live. “Ik heb die column niet gelezen. Ik lees ook de Weekend nooit“, aldus De Vries. “Ik ben gewoon mezelf geweest daar en ik heb met iedereen ook prettig gewerkt.

De tv-diva beweert in haar column onder meer dat De Vries zich te goed voelde om de toegereikte hand van een showbizzcollega te schudden. De Vries: “Laat ik er dit over zeggen: het kenmerk van de Mindmasters was dat je mensen dingen laat zien die er helemaal niet zijn. Patty Brard is daar een natuurtalent in.

De Vries is er cynisch over. “Ik moet je wel zeggen dat ik er behoorlijk door aangeslagen ben. Deze week heb ik eerst in de media gezien dat ik op de dodenlijst van Willem Holleeder sta en ik sta nu ook nog op de zwarte lijst van mevrouw Brard.”

Hij maakt zich niet zo druk om de kritiek. “SBS 6 en tv-producent Stepping Stone, haar werkgevers dus, hebben zich hier al van gedistantieerd.

Brard reageert als volgt op de reactie van De Vries:

Aangeslagen laat ik jullie zien hoe een lieve, warme, zorgzame en intelligente man er uit ziet! Xmas #love #goodnighteveryone

Een foto die is geplaatst door Patty Brard (@pattybrard) op

Lees ook:
Patty Brard vindt Peter R. de Vries ‘naar en arrogant’ (gisteren)
SBS 6 oneens met Patty Brard: ‘Peter R. wél waardevol’ (gisteren)
16 Reacties op “Peter R. de Vries leest column Patty Brard niet”


 1. Anoniem

  Peter R. de Vries liegt, je zag ook duidelijk aan het gezicht van Daphne Deckers dat ze hem niet geloofde.

  Hoe het ook zij, het blijft een arrogante erg onsympathieke man die alleen maar aan het spekken van zijn bankrekening kan denken.

 2. Alex

  Peter R heeft alle credits die hij heeft opgebouwd door een serieus goed programma te maken de laatsten jaren verspild.

  Binnenkort staat hij ook op de duikplank van Sterren Springen…

 3. Frans

  ben geen fan van peter, maar wat hij zegt over patty klopt wel, wat een bagger programma was het… weer hetzelfde ik bner, jij bner, wij bner zijn allemaal geweldig . Niet gek dat de jeugd geen tv meer kijkt

 4. Robert

  Albert Verlinde laat zijn smerige karakter weer eens zien….schermt normaal met hoor en wederhoor, maar laat nu alleen Petertje R. uitgebreid aan het woord omdat het om Alberts aartsrivale Patty gaat…beetje kinderachtig.

 5. Anoniem

  Slap van rtl boulevard en sbs6. Patty heeft hierin gewoon gelijk. Iedere ziet hoe onsympathiek die man is. GO for it Patty. Zij durft het tenminste gewoon te schrijven. Meneer leest de weekend niet natuurlijk. Is te min voor onze mislukte Eistein. BFF met de grootste criminelen

 6. Anoniem

  Peter R. de Vries schijnt een sexuele relatie met de zus van Holleeder te hebben.

 7. Bep

  Iedereen ziet zelf hoe Peter R.overkomt dus ik geloof Patty meteen,dat is niet moeilijk te zien.Haal die man toch eens een poosje van de buis,gek wordt je ervan met die monotone,trage stem.En zo vol van zichzelf.

 8. Herman

  Waarom die foto? Peter R de Vries heeft gewoon (altijd) gelijk! Patty is een naar zielig vrouwtje dat een identiteitscomplex heeft.

 9. Jan27

  Wie gaat nou een schijnhuwelijk aan? Ja, Patty!

 10. Theodore

  Wie neemt dat roddelvrouwtje serieus???

 11. Niels

  Hij heeft weeeeeeeeeeeeer gelijk!

 12. Anoniem

  @Theodore: Was gisteren heel lang trending topic op twitter.

  Staat overal in van de roddelbladen tot glossies tot opinie-bladen als HP/de Tijd en kranten als Volkskrant en NRC.
  Tja…dan wordt je natuurlijk niet serieus genomen toch???????

 13. Pake, Ljouwert

  Ik snap ze niet. Al die programmamakers die, tegen een veel te hoge vergoeding, narcist de Vries in hun shows willen hebben.

 14. mark

  De Vries is een goede misdaadjournalist maar verder is het een kwal.

 15. Sctt

  Mooie snor, Luigi.

 16. John M.

  Wat ’n arrogante eikel is die Peter R. de Vries.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.