Peter R. de Vries leest column Patty Brard niet

Peter R. de Vries heeft geen idee wat Patty Brard precies over hem heeft geschreven. Hij leest de Weekend en dus ook haar column nooit. Dat heeft hij gezegd in RTL Boulevard. Brard heeft in haar column flink uitgehaald naar De Vries, die zich volgens haar arrogant en naar gedroeg tijdens de opnames van Mindmasters Live. “Ik heb die column niet gelezen. Ik lees ook de Weekend nooit“, aldus De Vries. “Ik ben gewoon mezelf geweest daar en ik heb met iedereen ook prettig gewerkt.

De tv-diva beweert in haar column onder meer dat De Vries zich te goed voelde om de toegereikte hand van een showbizzcollega te schudden. De Vries: “Laat ik er dit over zeggen: het kenmerk van de Mindmasters was dat je mensen dingen laat zien die er helemaal niet zijn. Patty Brard is daar een natuurtalent in.

De Vries is er cynisch over. “Ik moet je wel zeggen dat ik er behoorlijk door aangeslagen ben. Deze week heb ik eerst in de media gezien dat ik op de dodenlijst van Willem Holleeder sta en ik sta nu ook nog op de zwarte lijst van mevrouw Brard.”

Hij maakt zich niet zo druk om de kritiek. “SBS 6 en tv-producent Stepping Stone, haar werkgevers dus, hebben zich hier al van gedistantieerd.

Brard reageert als volgt op de reactie van De Vries:

Aangeslagen laat ik jullie zien hoe een lieve, warme, zorgzame en intelligente man er uit ziet! Xmas #love #goodnighteveryone

Een foto die is geplaatst door Patty Brard (@pattybrard) op

Lees ook:
Patty Brard vindt Peter R. de Vries ‘naar en arrogant’ (gisteren)
SBS 6 oneens met Patty Brard: ‘Peter R. wél waardevol’ (gisteren)

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen