Esquire-baas mijdt Tijdschriftengala om Albert Verlinde

Foto: Dirk-Jan van DijkEsquire-hoofdredacteur Arno Kantelberg boycot het Mercurs Tijdschriftengala, dat vanavond plaatsvindt in Amsterdam. Dat heeft hij laten weten op Radio 1. Kantelberg, die op een blauwe maandag deskundige was in RTL Boulevard, mijdt het prijzenfestijn vanwege juryvoorzitter Albert Verlinde. “Voor het eerst in 20 jaar zal ik er niet zijn. Ik ga niet naar een tijdschriftengala waar de jury wordt voorgezeten door Albert Verlinde. Ik ga dat niet serieus nemen, nee“, zegt de bladenmaker.

Quote-baas Mirjam van den Broeke liet zich eerder ook al cynisch uit over het juryvoorzitterschap van Verlinde, nadat hij haar in RTL Boulevard ‘die trut van de Quote’ had genoemd naar aanleiding van de cocaïnerol rond Wendy van Dijk.

Van den Broeke: “Albert Verlinde noemde me in RTL Boulevard een trut en riep op tot boycot Quote 500. Benieuwd of we Mercur gaan binnenslepen; hij is juryvoorzitter.

Tijdens het Tijdschriftengala wordt onder meer het Tijdschrift van het Jaar verkozen.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen