Anouk met slechts twee acts naar liveshows Voice

Geplaatst op wo 18 nov 2015 om 14:00

Het team van Anouk gaat met slechts twee kandidaten naar de liveshows van The Voice of Holland. Ali B staat met vier kandidaten in de live-uitzendingen en Marco Borsato en Sanne Hans met drie kandidaten. Dat heeft RTL 4 vandaag laten weten. Het is voor het eerst dat de coaches met ongelijke teams aan de start van de liveshows staan. Dat heeft alles te maken met de tweedelige ronde The Knockouts, die vrijdagavond van start gaat. Daarin neemt elk team afscheid van drie kandidaten.

Aangezien niet alle teams even groot zijn en The Knockouts niet voorschrijft dat er drie kandidaten overblijven per team, maar drie kandidaten afvallen per team, ontstaat er een ongelijke strijd.

Anouk gaat straks van vijf naar twee kandidaten, Ali B van zeven naar vier kandidaten en Marco Borsato en Sanne Hans van zes naar drie kandidaten. “Alleen de top gaat mee naar de liveshows“, verklaart RTL.

In de nieuwe ronde The Knockouts worden de zangtalenten naar aanleiding van hun optreden gerankt door hun eigen coach die ze plaatst op één van de stoelen. Anouk heeft twee stoelen, Ali B vier en Marco en Sanne drie.

Mocht een coach twijfelen over zijn of haar ranking mag er een challenge worden aangevraagd. Tijdens een challenge kan een coach een optreden van één van zijn of haar talenten terugluisteren, die al eerder op de avond heeft opgetreden, om een weloverwogen beslissing te maken.”

En die beslissing is belangrijk, want de talenten die op de stoelen blijven zitten, gaan door naar de liveshows.”

The Voice of Holland is elke vrijdagavond te zien op RTL 4.
16 Reacties op “Anouk met slechts twee acts naar liveshows Voice”


 1. m

  Raar.

 2. piet

  Jongens jongens jongens toch. Hiermee laat talpa zien dat ze ‘beter’ zijn in het bedenken van spelletjes dan werkelijk uit te gaan van muziek. En dan wéér iets doen met een soort van hot seats. Talpa: dat heeft toch nooit goed uitgepakt. Maar ja ze blijven er maar mee doorgaan. Zo overgeproduceerd dit programma.

 3. Anouk

  Ik word mijn naamgenoot beetje moe.
  Ze was leuk én goed, maar haar diva gedrag en minder sterke optredens (waar ik pas getuige van was) doen haar geen goed.

 4. Bert

  ik begrijp er geen snars van. Maar goed. Ik verbaas me meer over de foto van Anouk. Dat is wel een kilo of dertig geleden.

 5. Rick

  Anouk is nou eenmaal een diva en daar hoor divagedrag bij Anouk

 6. Norvo

  Het ligt in elk geval wel in de lijn van wat Anouk eerder zei over haar kandidaten: er zaten er maar twee tussen van wie ze zelf een plaat zou willen kopen… Dus ergens wel logisch dat ze alleen met die twee de liveshows in wil.

 7. Jeffrey

  Hoe moeilijk is lezen?
  Er vallen 3 kandidaten af van de kandidaten die de coaches na the battles over hebben.
  Na de battles heeft Anouk 5 kandidaten, Ali 7, Sanne en Marco 6.

  Anouk had maar 10 kandidaten die voor haar hadden gekozen na de blind auditions, Ali 14, Sanne en Marco 12.

 8. Ik reageer ook ff...

  Hoe vullen ze dan al die live-shows tot eind januari?

 9. J

  Liveshow 1: 12 kadidaten
  Liveshow 2: 10 kandidaten
  Liveshow 3: 9 kandidaten
  Liveshow 4: 8 kandidaten
  Liveshow 5: 6/7 kandidaten
  Halve Finale: 4/5 kandidaten
  Finale: 2/3 kandidaten

 10. Anoniem

  Propaganda i.v.m. tegenvallende kijkcijfers.

 11. JB

  Dit is toch gewoon gestolen van X Factor UK?

  The six chair challenge? Geef het een andere naam en hoppakee!

 12. anny

  Zou Anouk zwanger zijn? Ze lijkt wat steviger dan normaal

 13. Anoniempje

  18 december is de finale al

 14. dunc

  wat een oude foto zij is minstens 80 kilo zwaarder nu lijkt zonder make up op een tokkie als je haar op straat ziet echt een tokkie

 15. Pam

  Is Anouk niet goed in gelicht ofzo , moet ze dan iemand kiezen die ze niet goed vind dat is toch onzin . Ik vond de voice echt slecht maar nu Anouk er in zit is het leuker geworden zij geeft tenminste eerlijk en goed advies aan die gasten . Anouk je doet het top jij bent tenminste niet t.v geil als andere collega’s . Je bent je zelf ga vooral door daarmee jij maakt het de moeite waard om naar te kijken . Die andere zijn konten likkers walgelijk gewoon , mee lopers bluhhh. Ik hoop je terug te zien volgend jaar alleen maar om ze te kan..ren . Wij haagenesen steunen elkaar .

 16. Pam

  En nog wat stel dat je iedereen shit vind en je heb maar 3 kandidaten mee naar de knock-out ronde , waar van jij vind dat ze de moeitewaard zijn om mee te werken en misschien wel potentiële winnaars zijn . Dan lig je er gewoon uit kan toch niet die knock-out moeten ze afschaven . De Nederlandse voice is zo slecht dat Anouk gewoon niet weet wie ze moet kiezen want het is zo slecht .

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.