Anouk met slechts twee acts naar liveshows Voice

Het team van Anouk gaat met slechts twee kandidaten naar de liveshows van The Voice of Holland. Ali B staat met vier kandidaten in de live-uitzendingen en Marco Borsato en Sanne Hans met drie kandidaten. Dat heeft RTL 4 vandaag laten weten. Het is voor het eerst dat de coaches met ongelijke teams aan de start van de liveshows staan. Dat heeft alles te maken met de tweedelige ronde The Knockouts, die vrijdagavond van start gaat. Daarin neemt elk team afscheid van drie kandidaten.

Aangezien niet alle teams even groot zijn en The Knockouts niet voorschrijft dat er drie kandidaten overblijven per team, maar drie kandidaten afvallen per team, ontstaat er een ongelijke strijd.

Anouk gaat straks van vijf naar twee kandidaten, Ali B van zeven naar vier kandidaten en Marco Borsato en Sanne Hans van zes naar drie kandidaten. “Alleen de top gaat mee naar de liveshows“, verklaart RTL.

In de nieuwe ronde The Knockouts worden de zangtalenten naar aanleiding van hun optreden gerankt door hun eigen coach die ze plaatst op één van de stoelen. Anouk heeft twee stoelen, Ali B vier en Marco en Sanne drie.

Mocht een coach twijfelen over zijn of haar ranking mag er een challenge worden aangevraagd. Tijdens een challenge kan een coach een optreden van één van zijn of haar talenten terugluisteren, die al eerder op de avond heeft opgetreden, om een weloverwogen beslissing te maken.”

En die beslissing is belangrijk, want de talenten die op de stoelen blijven zitten, gaan door naar de liveshows.”

The Voice of Holland is elke vrijdagavond te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen