Shownieuws-sterren in de bres voor Wendy van Dijk

De gezichten van Shownieuws vinden het ontzettend vervelend dat Wendy van Dijk gisteren zo veel over zich heen kreeg. Dat lieten ze blijken in de late editie van het SBS 6-programma. Quote beweerde dat Van Dijk is afgekickt van een cocaïneverslaving, terwijl Nieuwe Revu haar uitriep tot meest irritante bekende Nederlander van het jaar. “Ik blijf het een beetje opmerkelijk vinden dat juist een blad als Quote met dit soort geruchten naar buiten komt“, aldus Bridget Maasland.

Patty Brard vindt het gerucht dat Quote verspreid ver gaan. “Ik vind überhaupt die rubriek een beetje raar voor een zakenblad, zoals ze het zelf noemen. Het is niet de eerste keer dat ze in deze rubriek met een heftige roddel komen.”

Ze hebben eerder al iets Bram Moszkowicz gezegd dat hij een schimmig ogende transactie in Amsterdam-Zuid pleegde. Dat is altijd bij een gerucht gebleven. Het is dus niet altijd zo dat hun geruchten later waarheid blijken.”

Volgens Quote zag Van Dijk er op haar huwelijk nog doorgesnoven uit. Koos van Plateringen, die bij haar huwelijk was, noemt dat nonsens. “Ik heb nog nooit een bruid zo zien stralen. Het was prachtig om te zien. Ze zag er echt gelukkig uit.

En dat Revu haar nog eens uitriep tot meest irritante BN’er, vindt Van Plateringen onbegrijpelijk. “Wendy van Dijk staat tot mijn grote verbazing op nummer één. Ik vind haar helemaal niet irritant op televisie.

Brard: “Ze zal vast een keer iets hebben geweigerd bij Nieuwe Revu. Het is heel vervelend.”

Gerelateerd:
Quote: ‘Grote kans dat cocaïnegerucht Wendy waar is’ (vandaag)
Quote reageert gelaten op woedende Wendy van Dijk (gisteren)
Wendy van Dijk overweegt stappen tegen Quote (gisteren)
‘Wendy van Dijk afgekickt van cocaïneverslaving’ (gisteren)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen