‘Quote-baas Mirjam van den Broeke is een trut!’

Quote-baas Mirjam van den Broeke werd vrijdagavond flink aangepakt in RTL Boulevard en RTL Late Night, nadat ze de zaak tegen Wendy van Dijk verloor. Albert Verlinde noemde haar zelfs ‘een trut’. “Dat die trut van Quote niet eens kan zeggen: ‘Sorry dat we zo’n stukje hebben geschreven.’ Ze gooiden steeds wat extra olie op het vuur, zodat men weet dat het blad nog bestaat. Ik zou zeggen: boycot het blad, gebruik het als pleepapier, maar lees het blad vooral niet meer“, aldus de showkenner.

Verlinde vindt dat Van den Broeke alle perken te buiten is gegaan door te beweren dat Van Dijk cocaïne gebruikte. “We maken dit programma nu veertien jaar, maar dit soort verdachtmakingen en roddels hebben wij nog nooit gehoord. Zelfs Wendy had zoiets van: wat moet ik thuis uitleggen?

’s Avonds werd Van den Broeke nog eens aangesproken op haar gedrag door Wendy van Dijk in RTL Late Night. Van Dijk vindt Van den Broeke niet echt menselijk.

Ik dacht bij die Marjam: is zij dan geen moeder of zo? Is het dan een vrouw die dat niet kan invoelen? Zij heeft toch ook kinderen? Ze was zwanger nota bene! Hoe kan het nou zijn dat zij niet verder denkt? Zij is ook moeder!

Van Dijk had ‘van moeder tot moeder’ meer respect verwacht van Van den Broeke. “Bescherm ook onze kinderen en onze toekomst. Ik snap het gewoon oprecht niet.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen