Peter van der Vorst concurreert met eigen productie

Peter van der Vorst gaat de strijd aan met zichzelf. Zijn populaire RTL 4-show Van Der Vorst Ziet Sterren staat vanaf vanavond recht tegenover zijn andere tv-productie: Rondkomen in de Schilderswijk op RTL 5. Dat blijkt uit de televisiegids. Vorst Media, het productiebedrijf van Van der Vorst, produceert relatief weinig tv-programma’s, dus dat nu twee van zijn programma’s het tegen elkaar gaan opnemen is uitzonderlijk. Beide titels gaan om half negen van start en duren een uur.

Het eerste seizoen van Rondkomen in de Schilderswijk, een realitysoap over de bewoners van de Haagse volksbuurt, was eind vorig jaar een succes op de donderdagavond van RTL 4 met wekelijks zo’n 1,3 miljoen kijkers.

De woensdagavond van RTL 5 is de nieuwe uitzendplek van de realitysoap. Daar RTL 5 een veel kleinere zender is dan RTL 4, is de verwachting dat Rondkomen in de Schilderswijk een hoop kijkers gaat inleveren.

Van Der Vorst Ziet Sterren, na NPO 1’s Tussen Kunst en Kitsch het meest bekeken programma in zijn tijdslot, komt vanavond met een lang interview met Johnny de Mol.

Andere bekende programma’s van Vorst Media zijn Verslaafd, Gepest, Ik Kan Het Niet Alleen, Divorce Hotel en SlimmerIQen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen