NOS laat droom van WNL-verslaggeefster uitkomen

Laura Hogendoorn, verslaggeefster bij het WNL-programma Goedemorgen Nederland, wordt de nieuwe presentator van het Zapp Weekjournaal van de NOS. Ze maakt op zondag 18 oktober haar debuut. Dat heeft de omroep vandaag laten weten. Hogendoorn is enthousiast. “Als klein meisje keek ik al naar de televisie en dacht ik: later als ik groot ben, wil ik een nieuwsprogramma voor kinderen maken. Dat dit nu gaat gebeuren, is dus echt een droom die uitkomt.

De jonge tv-maakster heeft veel geleerd bij WNL. “Ik heb vier fantastische jaren gehad bij WNL en ben de omroep dankbaar voor alle kansen die ik daar heb gekregen om mij als televisiejournalist te ontwikkelen.

Jochem Nühn, eindredacteur van het Zapp Weekjournaal, is blij: “Voor deze functie waren ruim 250 kandidaten in de race. En Laura was de beste van allemaal.”

Wij zijn dan ook heel erg blij met haar komst, niet alleen als enthousiaste en aansprekende presentator maar ook als ervaren en vakkundig redacteur.

Het Zapp Weekjournaal (NOS/NTR) vormt op de zondagavond samen met het NOS Jeugdjournaal een actualiteitenblok (van 18.30 tot 19.00 uur) en brengt kinderen op de hoogte van het laatste nieuws van de dag én

Hogendoorn begon haar journalistieke carrière in 2010 bij De Telegraaf. Een jaar later maakte ze de overstap naar WNL, waar ze verslaggeefster werd voor Vandaag de Dag, dat sinds kort ‘Goedemorgen Nederland’ heet.

Ze volgt bij het Zapp Weekjournaal Tamara Seur op, die weer teruggaat naar het Jeugdjournaal.

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen