BNN met penisprogramma Mijn Pik En Ik

BNN heeft vijf documentaires over mannen en hun penis aangekocht en gaat die uitzenden onder de titel Mijn Pik En Ik. De eerste documentaire heet Unhung Hero en is aankomende dinsdag te zien op NPO 3. Dat heeft de omroep laten weten. Unhung Hero gaat over Patrick, die publiekelijk wordt afgewezen door zijn vriendin als hij haar ten huwelijk vraagt tijdens een basketbalwedstrijd. De beelden gaan viral. “De reden van de afwijzing? Patricks penis is te klein“, weet omroep BNN.

Documentaire twee heet A Complete History of My Sexual Failures en volgt filmmaker Chris Waitt die aan zijn exen vraagt waarom zij hem hebben gedumpt.

The God Son, film nummer drie, vertelt het verhaal van de 22-jarige Israeliër Or die stiekem naar Thailand gaat voor een geslachtsverandering en docu vier Big Like Me gaat over Greg Bergmans obsessie om een grotere penis te krijgen.

De afsluiter, Confessions of a Sex Addict, vertelt het verhaal van Jeff Leach. “Het belangrijkste in zijn leven? Vrouwen in zijn bed krijgen.”

De documentaires zullen elke dinsdag om 22.55 uur te zien zijn op NPO 3.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen