Albert en Winston in elk geval tot begin 2017 bij elkaar

Geplaatst op vr 30 okt 2015 om 15:45

Het RTL Boulevard-duo Albert Verlinde en Winston Gerschtanowitz blijft in elk geval tot begin 2017 samen achter de desk van de showrubriek zitten. Dat vertelt Gerschtanowitz in weekblad Story. RTL 4 heeft de heren tot dan vastgelegd. “Albert en ik hebben allebei een contract dat begin 2017 afloopt. Maar wat ik dan ga doen, zie ik los van wat Albert beslist. Als Albert stopt, wil dat niet zeggen dat ik ook wegga. Ik heb daar eerlijk gezegd ook nog geen idee over“, aldus de presentator.

RTL Boulevard verveelt Gerschtanowitz nog steeds niet. “Ik zit nog elke avond met heel veel plezier achter de desk. Ik vind het ook uniek om een programma te mogen presenteren dat elke dag in de top tien van kijkcijfers staat. Dat moet je niet zomaar opgeven.

Gerschtanowitz combineert zijn werk bij RTL Boulevard met zijn baan als commercieel directeur bij Talpa. “Allebei ontzettend leuk om te doen, en er is nog geen moment geweest dat het een onder het ander te lijden had.

Dat komt mede door de hulp van zijn vrouw Renate Gerschtanowitz, die de concurrerende showrubriek Shownieuws presenteert. “Zij is thuis echt de manager. Renate is een heel sterke vrouw, waardoor het voor mij mogelijk is om zoveel tijd aan mijn carrière te besteden.

Van mijn kant doe ik ook concessies. Om meer tijd met mijn gezin door te brengen, leg ik vaak uitnodigingen voor feestjes en verzoeken voor presentaties of lezingen naast mij neer. Die tijd besteed ik liever met Renate en de jongens. Dan kies ik echt voor mijn gezin.

Lees het hele interview met Gerschtanowitz in weekblad Story (via Blendle).
10 Reacties op “Albert en Winston in elk geval tot begin 2017 bij elkaar”


 1. echtwaar

  heel klef.

 2. Mark

  En daarna, gaan ze dan scheiden? ;) Lijkt wel een roddelrubriek. :P

 3. Marcel

  Kunnen ze net de overgang van Hilversum naar Amsterdam mee maken vanaf januari 2016.

 4. Spinner&Ritzer

  Ho&Mo.

 5. horasio&momed

  jij hebt er verstand van

 6. Galjaard is een anti-PVV-er

  Ik geloof niet dat deze twee mannen NOOIT seks met elkaar hebben gehad.

 7. Kaaskijker

  “Ik zit nog elke avond met heel veel plezier achter de desk. Ik vind het ook uniek om een programma te mogen presenteren dat elke dag in de top tien van kijkcijfers staat. Dat moet je niet zomaar opgeven.”

  Voor veel cash roddels aan elkaar babbelen. En een gesponsord pak en horloge bij cadeau. Mooi man.

 8. John M.

  Jammer van het programma dat die 2 áltijd door elkaar praten. Dikwijls kan je de helft niet eens volgen. En die kwal Gerschtanowitz is nog de ergste, terwijl Kwalbert Verlinke weer de aandacht naar zich zelf wil toe trekken.

 9. Geert

  Jammer -slecht nieuws …

 10. Mariëlle

  Winston moet keuzes maken om meer tijd met ’t gezin door te brengen, maar ik zit me suf te piekeren, welke organisatie/ bedrijf Winston voor een presentatie of lezing zou uitnodigen……………

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.