Realityster Roy Donders wil niet ‘te gay’ overkomen

Roy Donders doet er alles aan om niet ‘té gay of sexy’ over te komen. Dat vertelt de realityster van RTL 5 vandaag aan AD.nl. Donders zou bijvoorbeeld nooit toestaan dat zijn geslachtsdeel in beeld komt. “Ik gruwel van alles wat met seksisme te maken heeft. Ik ben natuurlijk gay, maar niet omdat ik bij een specifieke groep mensen wil horen. Daarom zul je me nooit zien in gay-georiënteerde uitgaansgelegenheden. Dat doe ik bewust niet, omdat ik mezelf niet in een hoekje wil plaatsen.

De realityster is ‘straight-acting’. “In mijn geval gaat dat redelijk ver. Ik sluit me misschien iets teveel voor de homowereld af’.”

Donders moet niet denken aan een gaysauna of homo-ontmoetingsplaats. “Mmmm, geen behoefte aan. Natuurlijk ben ik een homoseksueel die zijn ogen open houdt, maar zeker geen praktizerend exemplaar.”

Ook de meeste roze evenementen weigert Donders. op te luisteren. Zelfs een homoseksuele bijrol in een tv-serie zag hij niet zitten. “Dat heb ik uiteindelijk niet gedaan, omdat het personage zich teveel in een fictieve gayscène bewoog.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen