Realityster Roy Donders wil niet ‘te gay’ overkomen

Geplaatst op do 17 sep 2015 om 12:23

Roy Donders doet er alles aan om niet ‘té gay of sexy’ over te komen. Dat vertelt de realityster van RTL 5 vandaag aan AD.nl. Donders zou bijvoorbeeld nooit toestaan dat zijn geslachtsdeel in beeld komt. “Ik gruwel van alles wat met seksisme te maken heeft. Ik ben natuurlijk gay, maar niet omdat ik bij een specifieke groep mensen wil horen. Daarom zul je me nooit zien in gay-georiënteerde uitgaansgelegenheden. Dat doe ik bewust niet, omdat ik mezelf niet in een hoekje wil plaatsen.

De realityster is ‘straight-acting’. “In mijn geval gaat dat redelijk ver. Ik sluit me misschien iets teveel voor de homowereld af’.”

Donders moet niet denken aan een gaysauna of homo-ontmoetingsplaats. “Mmmm, geen behoefte aan. Natuurlijk ben ik een homoseksueel die zijn ogen open houdt, maar zeker geen praktizerend exemplaar.”

Ook de meeste roze evenementen weigert Donders. op te luisteren. Zelfs een homoseksuele bijrol in een tv-serie zag hij niet zitten. “Dat heb ik uiteindelijk niet gedaan, omdat het personage zich teveel in een fictieve gayscène bewoog.
16 Reacties op “Realityster Roy Donders wil niet ‘te gay’ overkomen”


 1. Vinn

  Haha wat een grap

 2. Pluk van de Pettenflat

  Jammer royke, mislukt.

 3. John

  Whahaha hou op met me mens! Je bent een TSUNAMI aan Gayness… Jij bent Geer, Goor, Ferry D. Albert Verlinde, in een, zo gay ben jij!!!

 4. Pieter

  Beetje raar dit, had zelfs een eigen feest avond op de Roze Maandag en was ook een vaste gast van gaykroeg de Lollypop. Snap wel wat hij bedoeld maar nuance is beetje doorgeschoten

 5. Anoniem

  Zolang hij zich maar niet als die andere gek, bezig gaat houden met politiek.
  Barmhartigheid is niet te koop, daar word je mee geboren.

 6. Dennis

  Lees ik nu goed? Hij en zijn vriend zijn juist super gay! met geëpileerde wenkbrouwen, oranje van de zelf -bruinende crème en tanden zo wit dat ze blauw zijn, verder kleden ze zich in glitter truitjes en lopen ze er bij dat je 10 km verderop kan zien dat er 2 homo’s aankomen. Ik denk dat meneer een beetje naast zijn schoenen is gaan lopen, met zijn goedkope kamper hoofd.

 7. Bart V.

  Hij is onbedoeld wel grappig. Hahahaha. Niet te gay overkomen.

 8. Anoniem

  Goed dat hij eraan werkt. Hij komt me iderdaad véél te se×y over. Als hij weer eens over mijn scherm glijdt, kan mijn worstenbroodje bijna niet in de broek houden.

 9. De Gayscene

  Doe dat maar, het meerendeel van de gayscene wil toch niet met jou geassocieerd worden.

 10. lvs2015

  @John: LOL! Dat is hetzelfde als dat een nobody zegt die plotseling BN’er wordt en veel aandacht krijgt tot zelfs in hem of haar zijn prive-leven: “Nee…nou wil ik als iedere andere nederlander zijn i.p.v. deze BN’er status en bijbehorende snabbels waar ik dik voor betaalt wordt.”

 11. Spinner@Ritzer

  Dit zegt iemand met het IQ van een worstenbroodje…

 12. Rogier, Amsterdam

  Ja en de paus wil niet katholiek overkomen.

 13. Anne E.

  Is juis heel goed dat hij da niet zo. Mee te koop loop want als hij graag met jongen wil is dat zij eigen keus en heeft niemand kets mee te maken dat mag gewoon in nederLan ze mogen zelfs trouwen als ze dat wille of chinese kindje apteren dat mag allemsal net als gewone mensen toch dat is alleen maar goed dat hij dat ook vind”?’

 14. Moeder Koek

  Roy Donders is de geadopteerde zoon of dochter van Peter van der Vorst. Toch?

 15. Piet

  Beste Roy, de geur van jou is Gay. Je stem is Gay, je loopje is Gay, je kleding is Gay. Je maakt je op als een halve vrouw. Hoe kan je dan zeggen dat je niet Gay wilt overkomen?

 16. Erwin

  sorry Roy maar dat ga je echt nie lukken of wel soms?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.